РИСОВ-Бургас: Няма замърсяване на въздуха от пожара в Средец

РИСОВ-Бургас: Няма замърсяване на въздуха от пожара в Средец - E-Burgas.com
Снимка btvnovinite.bg

След възникване на пожар вчера на площадка за третиране на пластмасови отпадъци, стопанисвана от „Велес Пласт“ ЕООД, екип на РИОСВ-Бургас съвместно с Регионалната лаборатория към ИАОС извършиха имисионни замервания за качеството на атмосферния въздух.

Замерванията са проведени с мобилен апарат GASMET в две точки - до най-близкия жилищен блок (бл. № 1) на гр. Средец и пред сградата на общинската администрация на града.

За анализираните на място 26 показателя не са отчетени отклонения от допустимите стойности за качеството на атмосферния въздух.

Свързани статии
Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Жители на с.Дюлево тънат в боклук и мизерия Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево
Тагове
пожар средец риосв
Коментари

Още от последните новини