РИСОВ-Бургас: Няма замърсяване на въздуха от пожара в Средец

РИСОВ-Бургас: Няма замърсяване на въздуха от пожара в Средец - E-Burgas.com
Снимка btvnovinite.bg

След възникване на пожар вчера на площадка за третиране на пластмасови отпадъци, стопанисвана от „Велес Пласт“ ЕООД, екип на РИОСВ-Бургас съвместно с Регионалната лаборатория към ИАОС извършиха имисионни замервания за качеството на атмосферния въздух.

Замерванията са проведени с мобилен апарат GASMET в две точки - до най-близкия жилищен блок (бл. № 1) на гр. Средец и пред сградата на общинската администрация на града.

За анализираните на място 26 показателя не са отчетени отклонения от допустимите стойности за качеството на атмосферния въздух.

Свързани статии
Жена е с опасност за живота след катастрофа с мотопед в Средец Животни едва не изгоряха в пожар в село Димчево Пет пожарни от региона се бориха цяла нощ с пожар до гарата в Айтос Задържаният бургазлия раздавал кредити на бедни в Средец, в залог му оставяли дебитните си карти 6 тона въглища и няколко машини изгоряха при пожар в цех в Руенско РИОСВ: Наблюдението и поддръжката на ББ-кубовете са отговорност на община Средец В Бургаско зоват: Не пушете близо до житата! Опасно е Три автомобила горяха като факли в Бургаско Неподвижна жена загина в пожар от незагасена цигара във Ветрен Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат
Тагове
пожар средец риосв
Коментари

Още от последните новини