Ремонтът на "Булаир" напредва

Ремонтът на

След като вчера бе положен износващият слой асфалт върху западното платно на бул. "Булаир", остава същото да се случи и от другата страна.

Строителните дейности са предвидени за утре, петък, 3 юли. За целта източното платно ще бъде затворено, а автомобилното движение преместено двупосочно в западното. За обслужване на пътниците при съществуващата спирка, автобусите от градския транспорт ще спират в активната лента за движение.

Свързани статии
Общината: При реконструкцията на "Демокрация" водещи бяха правата и защитата на пешеходците Отново наплив от нашенци на Кулата, искат да почиват в Гърция Акция на "Пътна полиция" срещу пияни и дрогирачни водачи в цялата страна Черешова задушница е, ето каква е организацията на движението около гробищата Нова акция на пътя: Проверяват тирове и автобуси в цялата страна Министър Комитова: Гражданите ще контролират пътищата Експерт: Малките язовири са проблемните Ремонтират тротоара на "Карлово" до края на месеца От днес автобусите влизат в специалните коридори на бул. "Демокрация" Новият шеф на АПИ: Има нарушения в ремонтите на "Тракия" и "Марица"
Тагове
трафик ремонт път
Коментари

Още от последните новини