Ремонтът на "Булаир" напредва

Ремонтът на

След като вчера бе положен износващият слой асфалт върху западното платно на бул. "Булаир", остава същото да се случи и от другата страна.

Строителните дейности са предвидени за утре, петък, 3 юли. За целта източното платно ще бъде затворено, а автомобилното движение преместено двупосочно в западното. За обслужване на пътниците при съществуващата спирка, автобусите от градския транспорт ще спират в активната лента за движение.

Свързани статии
Ескперти: Лошото състояние на пътищата и липсата на контрол водят до увеличение на жертвите Затварят за ремонт улицата зад хотел "България" Събев обеща спешни мерки за трафика на границата с Турция И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС Гроздан Караджов: Всички опасни участъци с концентрация на ПТП ще бъдат ремонтирани Засилен трафик се очаква по пътищата и днес Поредица почивни дни: Очаква се засилен трафик към Гърция Хиляди българи традиционно се отправят към Одрин, за да пазаруват Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май Очаква се засилен трафик и днес, КАТ с допълнителни проверки
Тагове
трафик ремонт път
Коментари

Още от последните новини