Включете се в плана за развитие на Бургас през новия програмен период на ЕС

Включете се в плана за развитие на Бургас през новия програмен период на ЕС - E-Burgas.com

В изпълнение на Закона за регионалното развитие и в отговор на предизвикателствата пред новия програмен период на ЕС, Община Бургас стартира разработването на План за интегрирано развитие на общината (ПИРО) за периода 2021-2027 г.

Документът определя средносрочните цели и приоритети за устойчиво развитие и връзките с други общини в съответствие с интегрираната териториална стратегия за развитие на региона за планиране от ниво 2 и общия устройствен план на общината.

Участието на гражданите в процеса по изработването на ПИРО е изключително важно и би гарантирало неговото качество, реалистичност и широка обществена подкрепа.

Мнения и предложения до екипа, който разработва Плана за интегрирано развитие на община Бургас за периода 2021-2027 г., можете да изпращате на следния имейл: [email protected]. Подайте ги и чрез попълване на анкетата, която ще откриете тук: https://arcg.is/1zGCvG.

Свързани статии
Юрист остави професията си, за да помага в битката с ковид в Поморие Нови електронни услуги улесняват гражданите в пандемията Най-после осигуряват безплатни COVID-тестове Стачка на превозвачи блокира междуградския транспорт Бизнесът иска схеми за подпомагане преди локдаун Проф. Давид Хаят: Как да намалим вредата от пушенето и риска от болести (Видео) УМБАЛ-Бургас за починалия пациент: Лекарите ни работят денонощно под стрес, не ги превръщайте в изкупителни жертви Млад мъж от Обзор почина след часове лутане по болници в Бургас Протестиращи срещу правителството отново блокираха движението в София Фирми у нас вече искат отрицателен PCR тест при кандидатстване за работа
Тагове
план развитие бургас ес програмен период
Коментари

Още от последните новини