Продължават ремонтите по АМ Тракия

Продължават ремонтите по АМ Тракия - E-Burgas.com

До 18 ч. днес движението от 26-ти км до 28-ми км на АМ "Тракия" в посока София се осъществява в активна лента поради ремонт на асфалтовата настилка. Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание и съобразена скорост.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
АПИ и МВР предупреждават за влошаване на времето, 200 снегорина ще чистят пътищата Над 500 машини чистят пътищата в страната Два пътя остават затврени в Созопол Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол Ето кои са затворените пътища в Бургаско към момента заради дъжда АПИ предупреждава шофьорите за влошаване на времето Нова полицейска акция по пътищата в страната МВР предупреждава шофьорите, че времето се влошава КАТ събра над 100 милиона лева от глоби за година Димитър Николов: Дойде време за изграждането на Северния обход и пълното извеждане на трафика извън града
Тагове
тракия път ремонти апи
Коментари

Още от последните новини