Продължават ремонтите по АМ Тракия

Продължават ремонтите по АМ Тракия - E-Burgas.com

До 18 ч. днес движението от 26-ти км до 28-ми км на АМ "Тракия" в посока София се осъществява в активна лента поради ремонт на асфалтовата настилка. Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание и съобразена скорост.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
В Поморие ударно полагат маркировка и през уикенда Затвориха врменно пътят между Росен и Атия Отново интензивен трафик на "Капитан Андреево" Ескперти: Лошото състояние на пътищата и липсата на контрол водят до увеличение на жертвите Събев обеща спешни мерки за трафика на границата с Турция И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС Събев идва на "Капитан Андреево" заради опашките от камиони Гроздан Караджов: Всички опасни участъци с концентрация на ПТП ще бъдат ремонтирани Четири катастрофи на "Тракия" само за час Голямото пътуване започва: МВР с патрули навсякъде в страната
Тагове
тракия път ремонти апи
Коментари

Още от последните новини