Продължава строителството на новата спортна зала в Несебър

Продължава строителството на новата спортна зала в Несебър - E-Burgas.com

Продължава строителството на сградата с мултифункционална спортна зала на градския стадион в Несебър.

След приключване на изкопните дейности за новото спортно съоръжение бяха излети и основите му. Предстои издигане на металната конструкция на сградата.

Тя ще е едноетажна, а спортната зала, която ще се помещава в нея, ще е с размери 34х46 метра.

Изграждането й цели създаването на условия за упражняване на различни видове спорт – баскетбол, волейбол, хандбал, тенис, тренировки по художествена гимнастика, футзал /футбол на малки врати/ и осигуряването на възможност за провеждане на тренировъчна дейност и състезания през всички сезони.

Проектът предвижда възможност за разделяне на залата на 2 игрални полета чрез специална разделителна завеса.

Новият обект ще бъде снабден с качествени съоръжения за различни видове спорт, които могат да бъдат местени в различни конфигурации.

Залата ще бъде оборудвана с мобилни трибуни с 200 седалки за зрителите с автоматично задвижване. Те ще се прибират при провеждане на тренировъчна дейност.

Свързани статии
Доизграждат велоалеята между Слънчев бряг и Кошарица (Снимки) Опаковаха "подпорната стена" на Алепу, съдбата ѝ остава неясна (снимки) МОСВ започна спешна проверка в Национален парк "Рила" Три общини в Бургаско продължават проект за разделно събиране на отпадъци Първите организирани туристи кацнаха в Бургас (Снимки) Несебър очаква днес първите организирани туристи, кметът оптимист Румен Драганов: Строежът на Алепу вреди на имиджа на туризма у нас В Несебър продължават да тестват превантивно граджани срещу коронавирус Мъжът на Захариева призна: Над "противосвлачищно съоръжение" в Алепу ще се строят сгради Строителството на новия път от и за Меден рудник започва най-рано догодина (снимки)
Тагове
инфраструктура строителство Несебър
Коментари

Още от последните новини