Продължава строителството на новата спортна зала в Несебър

Продължава строителството на новата спортна зала в Несебър - E-Burgas.com

Продължава строителството на сградата с мултифункционална спортна зала на градския стадион в Несебър.

След приключване на изкопните дейности за новото спортно съоръжение бяха излети и основите му. Предстои издигане на металната конструкция на сградата.

Тя ще е едноетажна, а спортната зала, която ще се помещава в нея, ще е с размери 34х46 метра.

Изграждането й цели създаването на условия за упражняване на различни видове спорт – баскетбол, волейбол, хандбал, тенис, тренировки по художествена гимнастика, футзал /футбол на малки врати/ и осигуряването на възможност за провеждане на тренировъчна дейност и състезания през всички сезони.

Проектът предвижда възможност за разделяне на залата на 2 игрални полета чрез специална разделителна завеса.

Новият обект ще бъде снабден с качествени съоръжения за различни видове спорт, които могат да бъдат местени в различни конфигурации.

Залата ще бъде оборудвана с мобилни трибуни с 200 седалки за зрителите с автоматично задвижване. Те ще се прибират при провеждане на тренировъчна дейност.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
инфраструктура строителство Несебър
Коментари

Още от последните новини