Приятна жена в лоша компания“ с бургаска премиера на 28 февруари

Приятна жена в лоша компания“ с бургаска премиера на 28 февруари - E-Burgas.com

Културна организация "Арт ателие", Народен театър "Иван Вазов" и Продуцентска компания "Ажур Пико" организират бургаска премиера на театралната постановка "Приятна жена в лоша компания" на 28 февруари, петък. Тя ще се играе в залата на Военния клуб, с начален час 19.00. Билети вече се продават в билетен център "Часовника". За повече информация: тел. 0894/898-098-Маруся Русева.

Автор на "Приятна жена в лоша компания" е Андре Русен. Сценична редакция и постановка - Юрий Дачев. Сценография и костюми - Радина Близнакова. Музика - Асен Аврамов. Участват: Кръстю Лафазанов, Емануела Шкодрева, Васил Драганов, Павел Иванов.

Приятната жена е Нина - дръзка, чаровна, неустоима, неудържима в желанието си да живее живота си така, както иска. "Лошата" компания се състои от красавеца и разбивач на женски сърца, но и самият той с разбито самочувствие Жерар, привидно безличния, но и неочаквано решителен съпруг Адолф, строгия, но чувствителен и по своему искрен полицейски инспектор. В тази очарователна френска "комедия с убийства", както я определя авторът, има всичко, което гарантира една смислено и забавно изживяна вечер в театъра.

Представлението не е подходящо за зрители под 12 г.!

 

Коментари

Още от последните новини