Претендентките за короната на „Мисис Бургас“ 2020 ще дефилират с облекла на DiKa (Видео)

Четиринайсетте претендентки за титлата Мисис Бургас 2020 ще дефилират с бизнес и casual облекла на българската модна марка DiKa.  Облеклата за финала са от колекция Есен-Зима 20/21 на DiKa  и предлагат актуален прочит на корпоративното облекло в условията на днешния ден. Класическите кройки на костюмите се допълват от ярки и запомнящи се цветове, авторски принтове и качествени материи. Бизнес и casual стил се допълват и преливат един в друг, за да откликнат по най-добрия начин на всекидневието на модерната жена – в офис, или хоум офис среда, в града и на почивка.
Подкрепата на Мисис Бургас 2020 е логичен избор, тъй като в конкурса участват дами с активен професионален и социален живот, ангажирани и активни във всички сфери на живота.
От 2017г. насам
DiKa e част от Е Миролио Груп – лидер в глобален мащаб в текстилната и модна индустрия. В годините след придобиването марката, експерт в създаването на дамския костюм, продължава своето динамично развитие с 38 точки на присъствие в България, Румъния, Франция, Сърбия и Грузия.

Мисис Бургас 2020 ще се проведе на 17 септември от 19.30ч. в Конгресен център Бургас.

Галерия
Свързани статии
Тагове
„Мисис Бургас“ 2020 DiKa
Коментари