Преасфалтираха част от "Демокрация"

Преасфалтираха част от

Приключи преасфалтирането на бул. "Демокрация" в участъка от х-л "Космос" (пресечка със "Ст. Стамболов") до гърба на Механотехникума (пресечка с ул. "Дунав"). Готови са и двете платна, източно и западно, така че автомобилното движение е пуснато двустранно. Но на места там продължава периферната работа по изграждане на новите тротоари, а маркировката е само временна и предстои да се положи такава с трайна боя.

Междувременно работници и техника се местят на следващ участък от "Демокрация". От 10:00 ч. на 15.10.20 г., четвъртък, ще бъде въведена временна реорганизация на движението в участъка от ул. "Дунав" до бул. "Сан Стефано". Частично ще бъдат затворени платната в двете посоки. Работата там отново ще започне с подмяна на бордюри, изграждане на нова тротоарна настилка и демонтаж на предпазен парапет. Автобусите от градския транспорт ще спират в активните ленти за движение.

Свързани статии
Министър Комитова: Гражданите ще контролират пътищата Експерт: Малките язовири са проблемните Ремонтират тротоара на "Карлово" до края на месеца Новият шеф на АПИ: Има нарушения в ремонтите на "Тракия" и "Марица" Ремонтират барбекюта и тротоари в общината (Снимки) „Пътна полиция“ затяга колана в Бургас, отнеха шест книжки за седмица Градинката около блок в "Изгрев" придобива "европейски" вид, правят и паркинг Джип блъсна жена на пешеходна пътека в Бургас Фонтанът с гъбките на "Демокрация" скоро ще радва бургазлии Затварят улица в Долно Езерово заради празника на квартала
Тагове
ремонт път улица демокрация асфалт
Коментари

Още от последните новини