Преасфалтираха част от "Демокрация"

Преасфалтираха част от

Приключи преасфалтирането на бул. "Демокрация" в участъка от х-л "Космос" (пресечка със "Ст. Стамболов") до гърба на Механотехникума (пресечка с ул. "Дунав"). Готови са и двете платна, източно и западно, така че автомобилното движение е пуснато двустранно. Но на места там продължава периферната работа по изграждане на новите тротоари, а маркировката е само временна и предстои да се положи такава с трайна боя.

Междувременно работници и техника се местят на следващ участък от "Демокрация". От 10:00 ч. на 15.10.20 г., четвъртък, ще бъде въведена временна реорганизация на движението в участъка от ул. "Дунав" до бул. "Сан Стефано". Частично ще бъдат затворени платната в двете посоки. Работата там отново ще започне с подмяна на бордюри, изграждане на нова тротоарна настилка и демонтаж на предпазен парапет. Автобусите от градския транспорт ще спират в активните ленти за движение.

Свързани статии
Пътни инсталации ще пазят пешеходци и велосипедисти в Бургас „Бургас бус“ тъпче пътници в малки маршрутки на междуградските линии Няма да наказват със затвор за нерегламентиран превоз Ремонт ограничава движението на "Тракия" от Бургас към София Затварят и кръстовището до подлеза на СОМАТ за две седмици АПИ към шофьорите: Приготвяйте автомобилите за зимния сезон Първолаци от Поморие получиха уроци по пътна безопасност Отново затварят централна улица заради ВиК ремонт АПИ започва ремонт на 11,5 км за 13,4 млн. лв. между Сливен и Ямбол 80% спад на пътници очаква летище Бургас
Тагове
ремонт път улица демокрация асфалт
Коментари

Още от последните новини