Празнични намаления по случай празника на Бургас и Никулден

Празнични намаления по случай празника на Бургас и Никулден - E-Burgas.com

По случай празника на Бургас и Никулден от онлайн магазин за оригинални подаръци PODOBRO.COM решиха да зарадват жителите на града с празнични намаления валидни до края на годината. От тях могат да се възползват всички читатели на e-burgas.com. Изненадата за Вас  отстъпка от -10% на всички продукти в сайта им. Допълнителен повод за бонуса е тяхната 10-годишнина. С нея може да спестите не малка част от предвидените пари за коледни и новогодишни подаръци, както и от подаръците за многото именици през идния месец.

През 10-те години на пазара те се доказаха като един от най-успешните и коректни онлайн магазини за подаръци в България. Техните безброй оригинални и забавни предложения за подаръци, кои от кои по-щури, ще допринесат за доброто настроение на празника, а Вие ще блеснете със запомнящ се подарък. С над 10 000 предложения изборът Ви на оригинален и нестандартен подарък изобщо няма да е труден, дори напротив ще Ви дадат идея дори за следващия повод в който ще искате да изненадате вашите близки и приятели. Също така ще намерите и много персонализирани подаръци, на които може да сложите име по ваш избор или дори текст и снимка.

За наближаващият Никулден от PODOBRO.COM са Ви подготвил много интересни предложения на супер цени. Може да изберете красива чаша по техен оригинален дизайн, която не се предлага на друго място, сувенирен кораб или друг подходящ за празника подарък.

А за най-малките са подбрали куп занимателни, образователни и забавни игри, част от които са на български производители. Може дори да оставите Вашето дете само да избере какво да му донесе Дядо Коледа, а Вие просто да му поднесете желаният от него подарък в празничната вечер. Голямото разнообразие от качествени детски игри и играчки ще спомогне за неговият лесен избор, а родителите ще спестят не малко пари от добрите цени в сайта. Така ще им останат средства и за други подаръци или някоя глезотийка за самите тях.

Не се бавете, а посетете сайта им и изберете всички подаръци от едно единствено място само за минути.

За да се възползвате от отстъпка необходимо е да направите поръчка през сайта PODOBRO.COM и да въведете купон за отстъпка: e-burgas10

Промоцията е валидна до края на годината при поръчка в онлайн магазина PODOBRO.COM

Свързани статии
Никулденски турнир по конен спорт ще зарадва жители и гости на Бургас Най-красивата елха светна в Бургас (Снимки) Бургазлии за пример отново бяха отличени на Никулден (Снимки) Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Честваме Никулден - официалният празник на Бургас, моряците, рибарите и банкерите БАБХ засили проверките дни преди Никулден Над 400 грации ще се включат на никулденския турнир по художествена гимнастика Рок, поп, фолклор и класика ще звучат в Бургас на пет открити сцени на Никулден Никулденски курбан на пет места очаква бургазлии Имениците на Никулден отново ще се щракнат в обща снимка
Тагове
Никулден
Коментари

Още от последните новини