Появи се нов фаворит за премиер на България

Появи се нов фаворит за премиер на България - E-Burgas.com

Името на Петър Илиев се спрягало най-често в преговорите с ИТН

Вече има предположения кой може да е новият премиер, пише в. "24 часа". 

"Не коментирам", така отговори днес Виктория Василева от ИТН на въпроса дали Петър Илиев е новият премиер.

Името на пловдвския адвокат като вероятен министър-председател в правителството на ИТН се завъртя преди няколко дни. В среди на БСП и на ДБ се говори, че това име най-често се спряга в разговорите с ИТН. "Така Пловдив, откъдето идват основните кадри за екипа на президента Румен Радев и служебното правителство, ще излъчи и министър-председател на „Има такъв народ“. 

Петър Илиев е юрист, завършил е магистратура в Софийския университет с пълно отличие. Специализирал е "Английско търговско право и право на ЕС" в Бъкингамския университет. Специализирал е и "Американско право" в Ню Йорк. Преподава „Конституционно право” в Софийския университет, доктор е по "Право", както и автор на редица публикации на юридическа тема. Лауреат е на отличието „Адвокат на годината”. Говори четири езика и е на 43 години.

Свързани статии
СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео) След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика Ново напрежение: Христо Иванов обвини Слави Трифонов в лъжа Петър Илиев ще е кандидатът за премиер на ИТН "Рептилът" Слави Трифонов се ядоса на боклуците, които пишат в интернет и написа пост във Фейсбук Тошко Йорданов и Мустафа Карадайъ останаха резервирани след срещата на ДПС и ИТН
Тагове
Има такъв народ Петър Илиев
Коментари

Още от последните новини