Последно за ковид ситуацията в Бургас: По-малко заразени, но много починали

Последно за ковид ситуацията в Бургас: По-малко заразени, но много починали - E-Burgas.com

Спад на новорегистрираните случаи на коронавирус в областта, но висок брой починали за денонощието. Така могат да бъдат обобщени последните данни, подадени официално от РЗИ. За последните 24 часа общи 56 са новите случаи в Бургаско, а жертвите осем души.

Поради малкия брой направени тестове, вероятно, наблюдаваме спад на заразените. 36 са в община Бургас, 5 е Поморие и четири в Карнобат. Приморско, Сунгурларе, Малко Търново и Айтос са без нови случаи, на останалите места са между един и три новозаразените.

Положителен тест е дал един учител, няма новозаразени ученици и медици.

По данни на РЗИ също няма хора в тежко състояние или Реанимация.

Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 към момента са 15882. Излекувани са  10919 лица. Хоспитализирани общо 309 пациенти.

Свързани статии
38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас 3,5% са положителните ковид проби у нас Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид Нови 121 човека са новозаразени с ковид Новият омикрон вече е у нас 80 души са новозаразените с ковид у нас COVID-19: Излекуваните са повече от новозаразените Пет са новозаразените с ковид в Бургаско, нито една жертва в страната
Тагове
ковид
Коментари