Последно за ковид ситуацията в Бургас: По-малко заразени, но много починали

Последно за ковид ситуацията в Бургас: По-малко заразени, но много починали - E-Burgas.com

Спад на новорегистрираните случаи на коронавирус в областта, но висок брой починали за денонощието. Така могат да бъдат обобщени последните данни, подадени официално от РЗИ. За последните 24 часа общи 56 са новите случаи в Бургаско, а жертвите осем души.

Поради малкия брой направени тестове, вероятно, наблюдаваме спад на заразените. 36 са в община Бургас, 5 е Поморие и четири в Карнобат. Приморско, Сунгурларе, Малко Търново и Айтос са без нови случаи, на останалите места са между един и три новозаразените.

Положителен тест е дал един учител, няма новозаразени ученици и медици.

По данни на РЗИ също няма хора в тежко състояние или Реанимация.

Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 към момента са 15882. Излекувани са  10919 лица. Хоспитализирани общо 309 пациенти.

Свързани статии
Проф. Кантарджиев: Притеснява ме отварянето на стадионите и нощните заведения Коронавирусът погуби 27-годишен здрав младеж Новозаразените с ковид по-малко от излекуваните Костадин Ангелов с три опции за колективен имунитет Ковидът в Бургаско продължава да отстъпва, 127 са новите случаи 2 185 нови случаи на ковид, 3 400 излекувани 94 са новозараените в Бургаско, кошмарен брой починали за денонощие Проверяват случая с починалата родилка 3122 нови случаи на ковид у нас, Бургас извън топ 4 при новозаразените 2703 нови случаи на ковид в събота, отново голям брой починали
Тагове
ковид
Коментари

Още от последните новини