Поредна серия от ремонти започва на "Тракия", ето къде ще е затруднено движението

Поредна серия от ремонти започва на

От днес до 15-ти май /петък/, от 8.30 ч. до 18.00 ч., между 106-ти км и 117-ти км на автомагистрала "Тракия" ще се извършва поетапно изкърпване на настилката в активната лента за движение, съобщи пресцентърът на Агенцията "Пътна инфраструктура".

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

До 18.00 ч. днес - 12 май, се ограничава движението в активната лента в платното за София, в участъка между 110-ти км и 112-ти км. Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента.
В сряда - 13 май, движението между 106-ти км и 108-ми км в посока Бургас ще бъде в изпреварващата лента.

В четвъртък - 14 май, трафикът между 115-ти км и 116-ми км в посока Бургас също ще е в изпреварващата лента.

В петък - 15 май, движението между 116-ти км и 117-ти км в платното за Бургас ще се осъществява в изпреварващата лента.

Свързани статии
Продават на търг конфискуваните автомобили от пияни и дрогирани шофьори в Бургас Как да намерим най-добрата оферта за коли под наем в Бургас Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Втора ръка: Скочиха цените на коли над 10 години ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец Шишков: За "Хемус" имаше много говорене и малко асфалт Шишков: До Нова година можем да пуснем движението по АМ "Европа" Ръст на продажбите на автомобили в ЕС и у нас
Тагове
Тракия автомобили магистрала ремонти
Коментари

Още от последните новини