Поредна серия от ремонти започва на "Тракия", ето къде ще е затруднено движението

Поредна серия от ремонти започва на

От днес до 15-ти май /петък/, от 8.30 ч. до 18.00 ч., между 106-ти км и 117-ти км на автомагистрала "Тракия" ще се извършва поетапно изкърпване на настилката в активната лента за движение, съобщи пресцентърът на Агенцията "Пътна инфраструктура".

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

До 18.00 ч. днес - 12 май, се ограничава движението в активната лента в платното за София, в участъка между 110-ти км и 112-ти км. Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента.
В сряда - 13 май, движението между 106-ти км и 108-ми км в посока Бургас ще бъде в изпреварващата лента.

В четвъртък - 14 май, трафикът между 115-ти км и 116-ми км в посока Бургас също ще е в изпреварващата лента.

В петък - 15 май, движението между 116-ти км и 117-ти км в платното за Бургас ще се осъществява в изпреварващата лента.

Свързани статии
Нови ремонти на магистрала "Тракия" ни очакват след лятото Баровец с "Майбах" прелетя с 248 км/ч на магистрала "Тракия" Отново ограничават движението към Бургас по магистралата Пияници продължават да застрашават животи по пътищата в Бургаско Нови ограничения на "Тракия" посрещат шофьори към Бургас Уикендът в Бургас осеян с улични ремонти, променят маршрутите на градския транспорт Временно променят маршрутите на две линии заради уличните ремонти Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки) Започва втори етап от ремонта на пътя за Ветрен, променят движението за 10 дни Мутафчийски: По Черноморието има повече софийски коли отколкото местни
Тагове
Тракия автомобили магистрала ремонти
Коментари

Още от последните новини