Поредна серия от ремонти започва на "Тракия", ето къде ще е затруднено движението

Поредна серия от ремонти започва на

От днес до 15-ти май /петък/, от 8.30 ч. до 18.00 ч., между 106-ти км и 117-ти км на автомагистрала "Тракия" ще се извършва поетапно изкърпване на настилката в активната лента за движение, съобщи пресцентърът на Агенцията "Пътна инфраструктура".

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

До 18.00 ч. днес - 12 май, се ограничава движението в активната лента в платното за София, в участъка между 110-ти км и 112-ти км. Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента.
В сряда - 13 май, движението между 106-ти км и 108-ми км в посока Бургас ще бъде в изпреварващата лента.

В четвъртък - 14 май, трафикът между 115-ти км и 116-ми км в посока Бургас също ще е в изпреварващата лента.

В петък - 15 май, движението между 116-ти км и 117-ти км в платното за Бургас ще се осъществява в изпреварващата лента.

Свързани статии
Гневни бургазлии: Паркираме на "Синя зона", а колите ни затъват в кал (снимки) Четири катастрофи на "Тракия" само за час Катастрофа на АМ "Тракия" затруднява движението Обсъждат премахването на екостикерите за колите КАТ затягат мерките по пътищата Почистват шахтите при надлеза на СОМАТ, променят движението на 7 декември Катастрофа с цистерна на "Тракия" затруднява движението към Бургас Предлагат бюджет от 1,5 млрд. лв. за ремонт и строителство на пътища за 2022 Отново смачкани ламарини на "Тракия", джип и камион се помляха в Бургаско (Снимки) Бившият шеф на "Автомагистрали": Има гаранции за ремонта на "Тракия"
Тагове
Тракия автомобили магистрала ремонти
Коментари

Още от последните новини