Поредна серия от ремонти започва на "Тракия", ето къде ще е затруднено движението

Поредна серия от ремонти започва на

От днес до 15-ти май /петък/, от 8.30 ч. до 18.00 ч., между 106-ти км и 117-ти км на автомагистрала "Тракия" ще се извършва поетапно изкърпване на настилката в активната лента за движение, съобщи пресцентърът на Агенцията "Пътна инфраструктура".

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

До 18.00 ч. днес - 12 май, се ограничава движението в активната лента в платното за София, в участъка между 110-ти км и 112-ти км. Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента.
В сряда - 13 май, движението между 106-ти км и 108-ми км в посока Бургас ще бъде в изпреварващата лента.

В четвъртък - 14 май, трафикът между 115-ти км и 116-ми км в посока Бургас също ще е в изпреварващата лента.

В петък - 15 май, движението между 116-ти км и 117-ти км в платното за Бургас ще се осъществява в изпреварващата лента.

Свързани статии
Турски ТИР и три коли катастрофираха на "Тракия" АПИ: Утре ще вали сняг, подгответе автомобилите за зимни условия Пускат поетапно автомобилите на "Тракия" в посока Бургас заради сняг Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция Регионалният министър: Цената на километър на магистралите зависи от терена Регионалният министър: Магистрала "Черно море" между Бургас и Варна ще се строи активно Затварят магистрала "Тракия" между Бургас и Карнобат заради сняг и вятър с над 100 км/ч Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес КАТ събра над 100 милиона лева от глоби за година Ето къде са поредните ограничения на магистрала "Тракия"
Тагове
Тракия автомобили магистрала ремонти
Коментари

Още от последните новини