Поредна серия от ремонти започва на "Тракия", ето къде ще е затруднено движението

Поредна серия от ремонти започва на

От днес до 15-ти май /петък/, от 8.30 ч. до 18.00 ч., между 106-ти км и 117-ти км на автомагистрала "Тракия" ще се извършва поетапно изкърпване на настилката в активната лента за движение, съобщи пресцентърът на Агенцията "Пътна инфраструктура".

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват стриктно пътната сигнализация и създадената организация на движение.

До 18.00 ч. днес - 12 май, се ограничава движението в активната лента в платното за София, в участъка между 110-ти км и 112-ти км. Трафикът ще се осъществява в изпреварващата лента.
В сряда - 13 май, движението между 106-ти км и 108-ми км в посока Бургас ще бъде в изпреварващата лента.

В четвъртък - 14 май, трафикът между 115-ти км и 116-ми км в посока Бургас също ще е в изпреварващата лента.

В петък - 15 май, движението между 116-ти км и 117-ти км в платното за Бургас ще се осъществява в изпреварващата лента.

Свързани статии
Ремонт и тежка катастрофа ограничиха движението на "Тракия" на едно и също място Нови промени в градския транспорт от понеделник Нови ограничения на "Тракия" към Бургас Ремонти на "Тракия" отново затрудняват пътя към морето Катастрофа задръсти "Тракия" в посока Бургас АПИ: Не ремонтираме здрави пътища Експерт: "Тракия" е най-опасната магистрала в ЕС АПИ с нови ограничения на "Тракия" към Бургас от понеделник Продължават ремонтите по АМ Тракия Нови ремонти на магистрала "Тракия" ни очакват след лятото
Тагове
Тракия автомобили магистрала ремонти
Коментари

Още от последните новини