Понижени температури и валежи по Черноморието, слънце чак в неделя

Понижени температури и валежи по Черноморието, слънце чак в неделя - E-Burgas.com

Минималните температури за тази сутрин са от 7 до 11 градуса. Над страната ще има значителна облачност, с превалявания преди обед над Северна България. Следобед валежите ще обхващат и южните райони. Вятърът ще бъде слаб до умерен от северозапад със скорости до 30 км/ч. Максималните температури ще са от 13 до 19 градуса.

Планините ще бъдат в облаци с валежи, по-интензивни над Стара планина. Над 2500 метра дъждът ще преминава в сняг. Вятърът по високите части, над 2200 м, ще бъде умерен, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Във вторник ще се установи хладно време, с дъждове в цялата страна и по-интензивни валежи по Черноморието. В сряда по-продължително ще превалява над западните и над централните райони.

Дневните температури ще достигат стойности от 13 до 18 градуса. В четвъртък ще бъде облачно със слаби дъждове около Сандански и Гоце Делчев. В петък и в събота ще вали над източните части от страната.

В неделя ще има повече слънце над Тракия и облаци на север и на изток. На юг от Бургас ще преръмява.


 

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време прогноза
Коментари

Още от последните новини