Полицията в Бургас показа цигани от „Победа“, окрали детска количка

Полицията в Бургас показа цигани от „Победа“, окрали детска количка  - E-Burgas.com

Двама младежи на възраст 16 и 28 години от бургаския квартал „Победа” са задържани за съпричастност към кражбата на основата на детска количка, собственост на млад бургазлия, живеещ на бул. „Христо Ботев”.

Кражбата е осъществена преди два дни от входното помещение на сградата.

Пряк извършител на деянието е 28-годишния криминално проявен и осъждан мъж, като след кражбата двамата бургазлии пренасяли с основата на детската количка различни метални отпадъци, събирани от контейнерите за сметосъбиране.

Младежите са задържани за срок от едно денонощие. Открадната основа на детската количка предстои да бъде върната на собственика.

Работата по случая продължава.

Свързани статии
Жена от Айтос взе най-тежката мярка заради кражба на 400 лева Бургаският съд не помилва кадец на велосипеди, остави го в ареста Полицията търси собстевниците на два велосипеда, за да им ги върне Мъж отива в ареста заради кражба от кафе автомати в Несебър Заловиха бургаски автоджамбазин, зарязал отмъкнатата кола на кръговото на Крайморие Съветник към Ганчо Тенев: Кой плаща водното разхищение на местните в Кумлука? Ликвидират незаконното източване на питейна вода в Кумлука Показаха клип с денонощен теч на питейна вода в Кумлука (Видео) Още един домови крадец в Бургас се прости със свободата си Търговците от „Краснодар“ пропищяха от цигани: Крадат ни ежедневено, искаме охрана!
Тагове
цигани кражба кумлука
Коментари

Още от последните новини