Полицията в Бургас показа цигани от „Победа“, окрали детска количка

Полицията в Бургас показа цигани от „Победа“, окрали детска количка  - E-Burgas.com

Двама младежи на възраст 16 и 28 години от бургаския квартал „Победа” са задържани за съпричастност към кражбата на основата на детска количка, собственост на млад бургазлия, живеещ на бул. „Христо Ботев”.

Кражбата е осъществена преди два дни от входното помещение на сградата.

Пряк извършител на деянието е 28-годишния криминално проявен и осъждан мъж, като след кражбата двамата бургазлии пренасяли с основата на детската количка различни метални отпадъци, събирани от контейнерите за сметосъбиране.

Младежите са задържани за срок от едно денонощие. Открадната основа на детската количка предстои да бъде върната на собственика.

Работата по случая продължава.

Свързани статии
Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Внучка обра баба си в руенско село Поредна акция в Бургас, този път на прицел са лихварите Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) Деца откраднаха и потрошиха лаптопи в селско училище в Камено Бургазлия написа ПИН-а върху дебитната си карта, по-късно установи лиспата на 4,5 бона Посегнаха и на онкоболните: Източиха 200 хил.лв. от болница в Благоевград За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Премахнаха поредния ромски катун в Бургас, изринаха 10 тона отпадъци (Снимки) Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение
Тагове
цигани кражба кумлука
Коментари

Още от последните новини