Полицията разби домашната оранжерия на наркодилър от Обзор

Полицията разби домашната оранжерия на наркодилър от Обзор - E-Burgas.com

Близо три килограма марихуана, около 15 гр. амфетамини и 47 канабисови растения, са открити при полицейско претърсване в дома и лекия автомобил „Ауди А 3“. собственост на 46 годишен криминално проявен мъж от Обзор. В багажното отделение на автомобила е открита около 2,700 кг. марихуана, а в къщата -  15 гр. амфетамини, както и 47 канабисовите растения. 

Същите били с височина около 20 см., като са отглеждани в специално оборудвано за целта помещение. Проведени са множество процесуално-следствени действия. Криминално проявеният е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство под прякото наблюдение и ръководство на Бургаска окръжна прокуратура.

Галерия
Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене Спипаха поредния надрусан шофьор в Бургас, ето какво откриха в дома му (Снимки) Задържаха трима турци за пренос на наркотици през границата 42-годишен криминоген от "Меден рудник'' загази здраво
Тагове
наркотици
Коментари

Още от последните новини

Светът
Полицията разби домашната оранжерия на наркодилър от Обзор - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Полицията разби домашната оранжерия на наркодилър от Обзор - E-Burgas.com

Африка