Полицаи предотвратиха масов въргал в Горно Езерово

Полицаи предотвратиха масов въргал в Горно Езерово - E-Burgas.com
Въпросната ул. "Явор", където е станал скандалът, е доста конфликтна

Пиян младеж посегна на униформен с дървен кол

Бургаски полицаи се намесиха навреме и предотвратиха сериозно меле между десетина души в квартал Горно Езерово. От МВР съобщават, че снощи е получен сигнал за сериозен скандал в къща на местната ул. „Явор“.

Заварена била група от около осем мъже, говорещи на висок тон, а един видимо изглеждал пиян. Той псувал и обиждал останалите мъже.

С цел потушаване на скандала полицаите отправили устно разпореждане към нетрезвия мъж, но той станал още по-агресивен и прехвърлил обидите, псувните и заплахите къмтях.

В един момент въпросният се навел към земята, хванал с ръце дървен кол и посегнал, опитвайки се да нанесе удар по единия от служителите. Това наложило използването на физическа сила и белезници, за да го усмирят.

Установено е, че задържания за едно денонощие е 21-годишен мъж от кв. Горно Езерово. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Хванаха полицай с 1,6 промила алкохол в кръвта по време на дежурство Нагъл бургазлия опита да мине през КПП ''Пода'' пиян, но се отзова в ареста Бургаски полицаи дариха 1 480 лв. на семейството на загинал свой колега от Пазарджик Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Горски задържаха камион с незаконна дървесина с Горно Езерово Нови 26 дрогирани и пияни водачи за установени само за ден 35 пияни и дрогирани шофьори са регистрирани за денонощие 520 пияни и дрогирани шофьори са влезли в затвора от началото на годината Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Отново хванаха пиян полицай да шофира
Тагове
пиян скандал побои горно езерово полицаи
Коментари

Още от последните новини

Бургас
Полицаи предотвратиха масов въргал в Горно Езерово - E-Burgas.com

Никулден е!