Полицаи предотвратиха масов въргал в Горно Езерово

Полицаи предотвратиха масов въргал в Горно Езерово - E-Burgas.com
Въпросната ул. "Явор", където е станал скандалът, е доста конфликтна

Пиян младеж посегна на униформен с дървен кол

Бургаски полицаи се намесиха навреме и предотвратиха сериозно меле между десетина души в квартал Горно Езерово. От МВР съобщават, че снощи е получен сигнал за сериозен скандал в къща на местната ул. „Явор“.

Заварена била група от около осем мъже, говорещи на висок тон, а един видимо изглеждал пиян. Той псувал и обиждал останалите мъже.

С цел потушаване на скандала полицаите отправили устно разпореждане към нетрезвия мъж, но той станал още по-агресивен и прехвърлил обидите, псувните и заплахите къмтях.

В един момент въпросният се навел към земята, хванал с ръце дървен кол и посегнал, опитвайки се да нанесе удар по единия от служителите. Това наложило използването на физическа сила и белезници, за да го усмирят.

Установено е, че задържания за едно денонощие е 21-годишен мъж от кв. Горно Езерово. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Дивотия: 3,13 промила зад волана в ''Меден рудник'' Слаб трафик на бургаските КПП-та Ст. комисар Иванов: В събота сякаш всички правеха напук, но в неделя ситуацията се успокои Заразена с коронавирус окуражена от полицаи: Купиха ми лекарства, казаха парите не са важни! Съдът се смили на Николай, опитал да убие баща си с чук! Излезе от ареста срещу 3 хил. лв. Започна тестването на бургаските медици и полицаи, първите проби са отрицателни Над 100 полицаи мерят сили в традиционния турнир по стрелба в Бургас
Тагове
пиян скандал побои горно езерово полицаи
Коментари

Още от последните новини