Подновяват ваксинирането и в УМБАЛ, но само онлайн регистрираните

Подновяват ваксинирането и в УМБАЛ, но само онлайн регистрираните - E-Burgas.com

Oт днес кабинетите в УМБАЛ Бургас и МЦ "Св. Николай Чудотворец" възобновиха ваксинациите срещу КОВИД-19, съобщават от болницата.

Имунизират се само пациенти, които са се регистрирали в единната информационна система.

Днес се имунизират пациенти, записани за днес, както и такива, които са били записани за по-ранни дати, но не са успели да дойдат заради временното прекратяване на имунизациите.

Ваксинирането ще продължи и в събота и неделя, като отново ще се обслужват хора, записани за двата дни, както и такива от по-ранни дати. Ваксинирането се осъществява само с ваксини на "Астра Зенека". 

В делнични дни работи кабинетът, който се намира на гърба на болницата, до паркинга на линейките. В празнични дни ваксинациите се правят в кабинета, който се намира в МЦ "Св. Николай Чудотворец", вход през централната регистратура на УМБАЛ Бургас.

Свързани статии
Над 53% от лекарите у нас са ваксинирани Унгарското посолство благодари на УМБАЛ-Бургас за сложен случай с чужденец Рекордьор: УМБАЛ Бургас обучава над 90 бъдещи лекари, медицински сестри и рехабилитатори Бургаски лекар е поставил най-много ковид ваксини у нас 21 бургазлии продължават да се борят с коронавируса в болница Млади специалисти подсилват УМБАЛ-Бургас РЗИ: Какво е важно да знаем за ваксините срещу COVID-19? Пунктове за ваксиниране ще има и този уикенд, ето къде Още две отделения в УМБАЛ Бургас престават да бъдат ковид Проф. Кантарджиев: Създава се недоверие и хората не искат да се ваксинират
Тагове
ваксиниране умбал астра зенека
Коментари

Още от последните новини