Бургаски ''Ситроен'' изгоря в базата на СОМАТ

Бургаски ''Ситроен'' изгоря в базата на СОМАТ - E-Burgas.com
Архив NOVA

Лек автомобил ''Ситроен Евизион'', с бургаска регистрация, е изгорял напълно докато е бил паркиран на територията на СОМАТ-Бургас.

От полицията съобщават, че миниванът, е собственост на 37-годишен бургазлия, а от огъня частично е обгорял и друг лек автомобил.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

Свързани статии
Пациентка запали по невнимание ковид отделението в РусеПожарникари от Поморие обучиха доброволци в гасенето на пожари (Снимки)И полицията се включи в гасенето на пожарите в странатаВоенни продължават да се борят с пламъците над ЮговоДевети ден продължава гасенето на пожара над Югово И дъждът не можа да угаси пожарът над ЮговоБлизо 16 хил.декара гори са погълнати в 219 пожараАйтозлийка се самозапали докато гаси пожар, по-късно почина от изгарянията сиВоенни и вертолет на ВСС продължават борбата с пламъците в РодопитеЕкстремален индекс за пожари в 20 области у нас
Тагове
изгорял автомобил пожар СОМАТ
Коментари

Още от последните новини