Бургаски ''Ситроен'' изгоря в базата на СОМАТ

Бургаски ''Ситроен'' изгоря в базата на СОМАТ - E-Burgas.com
Архив NOVA

Лек автомобил ''Ситроен Евизион'', с бургаска регистрация, е изгорял напълно докато е бил паркиран на територията на СОМАТ-Бургас.

От полицията съобщават, че миниванът, е собственост на 37-годишен бургазлия, а от огъня частично е обгорял и друг лек автомобил.

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.

Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Почистват шахтите на надлеза до Сомат, ще има промяна в движението Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите
Тагове
изгорял автомобил пожар СОМАТ
Коментари

Още от последните новини