По-значителна облачност по Черноморието

По-значителна облачност по Черноморието - E-Burgas.com

Предимно слънчев ще бъде днешният ден. Очаква се променлива облачност, а на места - ръмежи. Максималните температури са в рамките на 17-22°.

В сутрешните часове в източната част на страната и високите котловинни полета в западната ще има ниска облачност и мъгли. През втората половина на деня облачността ще започне да се разраства от запад на изток, но тя все още няма да донесе валежи.

По Черноморието облачността ще е по-често значителна, предимно ниска и на места ще преръми. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 17-19°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, на север от нос Калиакра временно до 4 бала.

В планините преди обяд ще преобладава слънчево време, след което облачността от запад ще започне да се увеличава. Ще се задържи почти без валежи. Ще духа слаб, предимно югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра - около 8°.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време облаци
Коментари

Още от последните новини

Светът
По-значителна облачност по Черноморието - E-Burgas.com

TikTock

Светът
По-значителна облачност по Черноморието - E-Burgas.com

Африка