Отпразнувайте любовта със специална вечер с жива музика

Отпразнувайте любовта със специална вечер с жива музика - E-Burgas.com

Не пропускайте да се насладите на празника в компанията на любимия си човек

Любовта е прекрасен повод да празнувате. Не пропускайте да отбележите отредения за нея ден в компанията на любимия си човек и поне чаша вино, за да почетете и Трифон Зарезан. Средиземноморски ресторант Салини ви кани на специална празнична вечер с бенд на живо - защото специалните моменти в живота, трябва да бъдат отбелязвани подобаващо.

Свети Валентин и Трифон Зарезан са напомняне за хубавите неща в живота, които трябва да цените. Те са прекрасен повод да благодарите на човека до себе си за споделените хубави моменти. 

Заповядайте на една празник - бягство от ежедневието и рутината, който ще ви зареди с приятни емоции. Потопете се в магията на музиката и изкусната кулинария и споделете с любимия. Сложете времето на пауза и си подарете специалното тържество, което заслужавате. 

Средиземноморски ресторант Салини, Гранд хотел и СПА Приморец ви очаква на 14 февруари (понеделник) на един повече от вълнуващ празник.

За информация и резервации: +359 877 850 001

Свързани статии
Бургас, утре Япония гостува в Гранд хотел и СПА Приморец, заповядайте 6th Sense SPA & Sense Beauty Salon празнува 11-и рожден ден с 10% отстъпка за всички фризьорски услуги Открийте всичко за сватбата на Grand Wedding Expo в Бургас Най-продаваният съвременен български автор Мария Лалева представя новата си книга в Бургас Вкусът на Средиземноморието Ви очаква отново! Международен ден на жената – къде да празнуваме? Как да планираме сватба за един месец Емблематичният за Бургас Гранд Хотел и СПА Приморец отваря врати обновен на 04.02.2021 г. Подарете си „Нова кожа“ с Biologique Recherche
Тагове
приморец
Коментари

Още от последните новини