Отличиха най-добрите фирми от Бургас и региона за 2021 г на бляскава церемония (Снимки)

Отличиха най-добрите фирми от Бургас и региона за 2021 г на бляскава церемония (Снимки) - E-Burgas.com

BURGAS BUSINESS AWARDS са първите по рода си награди за бизнес в морския град. Участниците бяха номинирани в четири основни сектора: Туризъм, Строителство, Услуги и Здравеопазване. Над 56 фирми от Бургас изявиха желание да участват в BURGAS BUSINESS AWARDS, като до номинации бяха допуснати 40 от най- добре развиващите се компании в града ни. Кандидатурите на всяка една от фирмите бяха селектирани от 10- членно компетентно жури, чиято експертна оценка отличи номинираните.Най-добре развиващите се компании от Бургас и региона бяха наградени на бляскава гала вечеря в хотeл България.

Ето и победителите:

Строителна фирма на 2021 – Атлантис България Холдинг

Инвеститор на 2021 – БГ Инвест 76

Архитектурно студио на 2021 – Кабано ООД

Агенция за Недвижими имоти – Primea Real Estate

Бутиков хотел на 2021 – Villa Promenade

Морски хотел на 2021 – Утопия Форест

Хотелски комплекс на 2021 – Арт Комплекс Анел

Туристически атракцион на 2021 – Замък „Влюбен във вятъра“ – Равадиново

Ресторант на 2021 – ДОК 5

Туристическа агенция на 2021 – ТЕДИ КАМ

IT and Outsourcing 2021 – Sutherland Bulgaria

Търговия с автомобили 2021 - BOVA CAR

Хранителен супермаркет на 2021 – Супермаркети Болеро

Медико – диагностична лаборатория на 2021 – ЛИНА

Специални призове получиха компаниите Bee Line за Start Up компания на 2021; МСС – 20 ЕООД за Иновации в строителството за 2021 и Ashkan Life за Международно здравно медиаторство за 2021.

Най- голямата награда за Цялостен принос в развитието на бизнеса в Бургас за 2021 г. беше връчена на Община Бургас. Заместник-кмета на община Бургас,г-н Красимир Стойчев прие почетното отличие.

Водеща на бляскавата церемония беше познатото лице от малкия екран на Бургас Натали Аведисян,а за настроението на гостите се погрижи оперната прима Веселина Тодорова. Красивите дами бяха облечени в официалните рокли на „BRILIANTIN”. Всички гости на събитието се наслаждаваха на питиетата на винарска изба „ЛОЗЕТО“ и уиски Jameson осигурено от Перно Рикар. Генерален спонсор на BURGAS BUSINESS AWARDS беше Пощенска банка.

Галерия
Свързани статии
КЗП: Пазарът и туризмът се съживяват 25% от заведенията загубили битката с пандемията Доказани в развитието на родния туризъм агенции ще се борят за приз на BURGAS BUSINESS AWARDS „Пощенска банка“ – Над 30 години присъствие сред банковите лидери у нас Най-успешните туристически атракциони сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Стилни и изискани бутикови хотели сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Ето кои са номинираните в подкатегория „Ресторант“ на BURGAS BUSINESS AWARDS BURGAS BUSSINES AWARDS представя два от най-успешните хотелски комплекса в региона Ето кои морски хотели ще блеснат на BURGAS BUSSINES AWARDS Недвижимите имоти в Бургаския регион с висока заявка на BURGAS BUSSINES AWARDS
Тагове
бизнес BURGAS BUSINESS AWARDS
Коментари

Още от последните новини