Окошариха шестима дилъри, мотаещи се около училища в Бургас

Окошариха шестима дилъри, мотаещи се около училища в Бургас - E-Burgas.com

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани шестима мъже, като са образувани три бързи производства и три преписки.

Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас.

Най-характерните случаи са свързани със :

- задържането на 29 годишен криминално проявен карнобатлия в близост до училище „Петко Росен” в к-с „Меден Рудник”, в когото служителите от Четвърто Районно управление – Бургас намерили и иззели пликчета с метамфетамин и марихуана и електронна везна. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо производство.

- задържането на 41 годишен криминално проявен бургазлия, спрян за проверка около 20.40 ч. на 23.01.т.г. в района до бл. 60 на бул. „Струга” в к-с "Братя Миладинови", докато управлявал л.а. «Опел Астра», с чуждестранни регистрационни номера.

След тестване за употреба на алкохол и наркотици, втората проба се оказала положителна за употреба на метамфетамин, но водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. На водачът е съставен акт по Закона за движение по пътищата и са свалени регистрационните табели на автомобила. При извършена проверка на лекия автомобил, под предната лява седалка е намерен газов пистолет с три боеприпаса към него и найлоново пликче с канабис. В

одачът е задържан за срок от 24 часа.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Акция в столицата срещу компания за криптовалута Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща 28 екипа се борят за "Пътен полицай на годината" Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства
Тагове
акция мвр дилъри наркотици
Коментари