Ограннничават движението на АМ"Тракия" към Бургас

Ограннничават движението на АМ

Движението от км 52 до км 53 на АМ „Тракия“, в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента. 

До 17 ч. ще бъде ограничено движението в активната лента в участъка поради ремонтни дейности по асфалтовата настилка, информира АПИ. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Специалист: Има начини как да се почистят реките от боклуци Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено Бургазлии с двигателни проблеми отново могат да кандидатстват за рампи и асансьори в жилищата си Вирусолог: Първоначалният ухански вирус отдавна го няма, караме негови мутанти Ето я новогодишната онлайн програма за бургазлии Вицепремиерът Марияна Николова не откри нарушения в Пампорово Още програми ще подпомагат бургаския бизнес в кризата Здравният министър за новият щам на ковид: Предава по-бързо и се влияе от новата ваксина И Пампорово откри зимния сезон Бургас отваря нови програми в подкрепа на бизнеса
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини