Ограннничават движението на АМ"Тракия" към Бургас

Ограннничават движението на АМ

Движението от км 52 до км 53 на АМ „Тракия“, в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента. 

До 17 ч. ще бъде ограничено движението в активната лента в участъка поради ремонтни дейности по асфалтовата настилка, информира АПИ. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Нова библиотека отвори врати в поморийския квартал Каменар (Снимки) Безплатно измерване на кръвната захар за бургазлии Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ изпрати третия випуск парамедици Ревю на читалищно творчество в Деня на будителите Ден втори - депутатите отново избират председател на НС Първи звънец на 48-то Народно събрание Бургаският съд предаде поморийския измамник Полихрон на австрийските власти Няма да поканят Митрофанова и Лешуков за откриването на 48-то Народното събрание Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Десетокласници от цяла България могат да кандидатстват за програмисти в Бургас
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини