Ограннничават движението на АМ"Тракия" към Бургас

Ограннничават движението на АМ

Движението от км 52 до км 53 на АМ „Тракия“, в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента. 

До 17 ч. ще бъде ограничено движението в активната лента в участъка поради ремонтни дейности по асфалтовата настилка, информира АПИ. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Десетки поморийци положиха цветя пред паметника на Яворов В Бургас призовават за по-отговорно отношение към морето с атрактивно клипче (Видео) Българите купуват по 637 жилища на ден Министерски съвет отзовава скандалния Пламен Георгиев от Валенсия Ицо Хазарата: Прокуратурата ми връчи призовка пред 200 журналисти и камери, за да видим колко добре работят Асен Василев потвърди, че всяка партия от коалицията ще има вицепремиер Кирил Петков пред "Шпигел": Ще изчистим петното на корупцията, полепнало по името на България "Елха на доброто" отново ще зарадва децата в риск Президентът продължава консултациите с партиите и днес Непълнолетен криминоген измами бургазлийка с фалшива обява за дърва
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини