Ограннничават движението на АМ"Тракия" към Бургас

Ограннничават движението на АМ

Движението от км 52 до км 53 на АМ „Тракия“, в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента. 

До 17 ч. ще бъде ограничено движението в активната лента в участъка поради ремонтни дейности по асфалтовата настилка, информира АПИ. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
87-годишна жена хвърли през балкона 2500 лева на „ало” измамници Камен от Hell’s Kitchen приготвя вкусни гозби на конна база „Парк Езеро“- Бургас Ето как Бургас ще отбележи 150 години от гибелта на Левски Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Жилищата поскъпнали с 25% за една година Ето как Бургас ще отбележи 145 години от освобождението си Директори на детски градини: Не отваряйте имейли от нас, вируси са Полицията и прокуратурата разкриха крупни измамни схеми в Бургас (Снимки) Отново отварят паметника "Бузлуджа" за посетители Млад мъж скочи от Аспаруховия мост
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини