Ограннничават движението на АМ"Тракия" към Бургас

Ограннничават движението на АМ

Движението от км 52 до км 53 на АМ „Тракия“, в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента. 

До 17 ч. ще бъде ограничено движението в активната лента в участъка поради ремонтни дейности по асфалтовата настилка, информира АПИ. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Кирил Петков: С темата за РСМ опитват да отклонят вниманието от 2.5 млрд лв. за незаконни строежи Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Събев идва на "Капитан Андреево" заради опашките от камиони Парични бонуси срещу сигнали за укриване на данъци Рамзан Кадиров: Асселям алейкум! Украйна е закрит въпрос, на мен ми е интересна Полша... 86-годишна жена даде 23 хил. лева на измамници Български изтребители отново ескортираха чужд самолет Охраната на българското небе била гарантирана Съмнения за изливане на замърсени води в Бургас Ясна е програмата на Бургас за Гергьовден
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини