Ограннничават движението на АМ"Тракия" към Бургас

Ограннничават движението на АМ

Движението от км 52 до км 53 на АМ „Тракия“, в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента. 

До 17 ч. ще бъде ограничено движението в активната лента в участъка поради ремонтни дейности по асфалтовата настилка, информира АПИ. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Американска академия ще учи бургазлийки на бизнес "България Еър" удължи безплатната промяна на самолетни билети до края на септември Пореден бургаски дилър застава пред съда Внимание шофьори: Катастрофа на АМ"Тракия" затруднява движението Орнитолози и доброволци преброиха 298 къдроглави пеликани в Бургас (Снимки) Нищо неочаквано: Отново превърнаха в цирк българския парламент Бургас ще отбележи 135 години от Съединението с богата програма Ето я новата зала, където ще се проведе първото заседание на парламента (Снимки) Бургаската полиция по петите на нов ало измамник Муле от ало измами се обърка и занесе парите в полицията в Поморие
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини