Ограннничават движението на АМ"Тракия" към Бургас

Ограннничават движението на АМ

Движението от км 52 до км 53 на АМ „Тракия“, в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента. 

До 17 ч. ще бъде ограничено движението в активната лента в участъка поради ремонтни дейности по асфалтовата настилка, информира АПИ. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Почитаме паметта на Христо Ботев Самолет на известен бизнесмен падна край Елин Пелин НАП-Бургас похвали изрядните данъкоплатци Бургаско училище единствено развива школа по керамика Двамата бургазлии от самолета Амстердам-София са с отрицателни проби за коронавирус Състезанието по програмиране на БСУ и общината ще се проведе онлайн през май Читалище „Просвета-1927“ преобразява Културния дом в Камено с европейско финансиране Кърпежи на асфалт по АМ"Тракия" затрудняват движението Ремонти ограничават движението по АМ"Тракия", вижте къде! Бургаската полиция по петите на шарлатани, продавали чудоеен лек срещу рак
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини