Ограннничават движението на АМ"Тракия" към Бургас

Ограннничават движението на АМ

Движението от км 52 до км 53 на АМ „Тракия“, в посока Бургас се осъществява в изпреварващата лента. 

До 17 ч. ще бъде ограничено движението в активната лента в участъка поради ремонтни дейности по асфалтовата настилка, информира АПИ. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Зам.-министър призова Русия за общи мерки срещу замърсяването на Черно море Заловиха автоджамбази, откраднали и продали микробус за 1 200 лв. Откриват паметник на загиналите във войните в Козичино Депутатите отхвърлиха предложението за извънредни заседания за актуализация на бюджета Колко струва апартамент в Слънчев бряг и Свети Влас Спират строежа на хотел над "Бутамята" Влакът за София блъсна камион до жп гарата в Карнобат (Снимки) Две от три крачки за решаване на кризата с питейната вода в Димчево били направени Изпечен несебърлия мами чужди туристи със стари банкноти в Слънчев бряг ИБГНИ ще се борят за реализация на третия мандат
Тагове
АМ
Коментари

Още от последните новини