Огнеборци спасиха къщата на млада бургазлийка в Средец

Огнеборци спасиха къщата на млада бургазлийка в Средец - E-Burgas.com

Екип от трима огнеборци реагира своевременно и успя да пребори пламъците в пожар, възникнал в голяма двуетажна къща в Средец.

Пожарът е възникнал късно снощи в къща на ул.“Васил Левски“ в града, собственост на 31-годишна бургазлийка, но е била необитавана.

Частично изгорели са втория етаж на къщата и покрива. От пожара няма пострадали хора. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

Свързани статии
Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Жители на с.Дюлево тънат в боклук и мизерия Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево
Тагове
пожар средец
Коментари