Огнеборци спасиха къщата на млада бургазлийка в Средец

Огнеборци спасиха къщата на млада бургазлийка в Средец - E-Burgas.com

Екип от трима огнеборци реагира своевременно и успя да пребори пламъците в пожар, възникнал в голяма двуетажна къща в Средец.

Пожарът е възникнал късно снощи в къща на ул.“Васил Левски“ в града, собственост на 31-годишна бургазлийка, но е била необитавана.

Частично изгорели са втория етаж на къщата и покрива. От пожара няма пострадали хора. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

Свързани статии
Три автомобила горяха като факли в Бургаско Неподвижна жена загина в пожар от незагасена цигара във Ветрен Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат Полицията разкри кой гори кофите за смет в Поморие БАН: Няма радиация от пожарите край Чернобил у нас Няма радиационна заплаха за България след пожара край Чернобил Огънят в "Зора" унищожил около 900 електроуреда - предимно климатици, перални и хладилници От "Зора" обясниха какво е спасило целия хипермаркет от изгаряне Пожарът в магазин "Зора" е загасен, Димитър Николов аплодира огнеборците Пожарът в „Зора“ е локализиран, но гасенето продължава! Половин декар е изгорялата площ
Тагове
пожар средец
Коментари

Още от последните новини