Очаква ни отново слънчев и топъл уикенд

Очаква ни отново слънчев и топъл уикенд  - E-Burgas.com

Днес преди обяд на места в равнините и низините от Южна България ще е мъгливо. Над западната половина на страната облачността ще е значителна, но само на изолирани места ще превали слабо.

Над източната половина ще преобладава слънчево време, но привечер над югоизточните райони облачността, предимно ниска, ще се увеличи, сочи прогнозата на "Дневник". Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, в Източна България от север-североизток. Температурите ще се понижат и максималните ще са предимно между 16 и 21 градуса.

В неделя облачността ще се запази значителна, но след обяд ще се разкъсва и ще намалява. Вероятността за валежи е малка, а вятърът ще отслабне и ще утихне. Максималните температури в неделния ден ще бъдат между 15 и 20 градуса.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
уикенд време
Коментари

Още от последните новини