Обявиха ключови проекти в Царево за обекти от регионално значение

Обявиха ключови проекти в Царево за обекти от регионално значение - E-Burgas.com

На проведеното заседание на Областния съвет за развитие бяха обявени обектите на Община Царево „Реконструкция и разширение на пречиствателна станция за отпадъчни води, с. Синеморец“, „Реконструкция и разширение на пречиствателна станция за отпадъчни води, с. Варвара“ и „Интегриран проект за воден цикъл на гр. Ахтопол“,  за обекти с регионално значение. Предложенията бяха докладвани от кмета на общината Георги Лапчев. 

На заседанието бяха представени и гласувани още плановете за интегрирано развитие за периода (2021-2027) на Община Бургас и на Община Созопол, одобрени от общинските съвети на съответните общини.

Свързани статии
След потопа по Черноморието:Какво остана след водната стихия в "Арапя" (ВИДЕО+СНИМКИ) Започва брегоукрепването на Централния плаж в Царево Съдът отряза Лапчев за лодките на Корал 17-годишен загина в катастрофа между Лозенец и Царево Бурни страсти в Царево заради обявяването на залива "Корал" за защитена местност Прекратиха договора за изработване на общия устройствен план на Царево Най-тежката мярка за мъж, обрал кметството в Резово Асен Личев отхвърли искане за спиране на строителството в имот в Синеморец РИОСВ излседва морската вода край Синеморец Възрастен софиянец се удави на „Нестинарка“
Тагове
царево
Коментари