Общината в Несебър премахва самоволно поставени чадъри и шезлонги под Южния парк

Общината в Несебър премахва самоволно поставени чадъри и шезлонги под Южния парк - E-Burgas.com

Общинската администрация в Несебър съобщи, че взима крути мерки срещу нарушители, дръзнали да поставят самоволно чадъри и шезлонги на плажа под Южния парк в града. Мерките се взимат вследствие на публикации в медиите за своеволно разполагане на плажните принадлежности без да бъде съгласувано със законовите органи. 

От общината заявиха, че нито администрацията, нито Общинския съвет са давали, под каквато и да е форма, разрешение или съгласие за поставяне на плажни принадлежности и др. на посоченото място. Ще бъдат предприети съответните законови процедури за санкциониране на нарушителите.

Морските плажове са територии с особена защита и в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие е предвидена строга административна процедура за разрешаване разполагането на плажни принадлежности, преместваеми обекти и съоръжения.

Свързани статии
Несебър стяга голяма двудневна програма за празника си "С книга на плажа" продължава и днес с богата програма и срещи с автори Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Пожарни от Несебър и Поморие се бореха с пламъци, застрашаващи сгради на ЮНЕСКО До 31 градуса по плажовете днес Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция Ръст на резервациите в Турция заради новите правила на границата Стойко Танков с ултиматум за скандалните чадъри в Несебър Хотелиер и туристи в спорт за нов плаж в Несебър Спасител: Необходима е плажна полиция, за да няма инциденти в морето
Тагове
несебър плаж
Коментари

Още от последните новини