Община Несебър ще ремонтира старо училище

Община Несебър ще ремонтира старо училище - E-Burgas.com

Община Несебър кандидатства пред Програма „Красива България“, Мярка М02 „Подобряване на социалната инфраструктура“ за финансиране ремонта и реконструкцията на СУ „Любен Каравелов“ – корпус гр. Несебър – стар град. Очаква се през 2022 г. да бъде получено заявеното от програмата съфинансиране и да се обнови и тази част от училището на Несебър.

Проектът предвижда основен ремонт на сградата и осигуряване на енергийната й ефективност и ще подобри условията на образование и  живот на децата избрали да учат там.

В областта на социалната политиката на Община Несебър главен приоритет е развитието и модернизацията на образователната инфраструктура. Чрез тази политика се осъществяват дългосрочните цели, който местната власт си е поставила за развитието на съвременно, ефективно и качествено образование в  европейски условия.

Свързани статии
Несебър стяга голяма двудневна програма за празника си Пожарни от Несебър и Поморие се бореха с пламъци, застрашаващи сгради на ЮНЕСКО Стойко Танков с ултиматум за скандалните чадъри в Несебър Хотелиер и туристи в спорт за нов плаж в Несебър Общината в Несебър премахва самоволно поставени чадъри и шезлонги под Южния парк Община Бургас търси да назначи училищни лекари Затварят част от улица на центъра заради асфалтиране Ремонт ще затрудни движението по улицата пред депото на "Бургасбус" от понеделник Изградиха дългоочакваното пристанище в Несебър, плаващи пристани и кей за 121 лодки очакват рибарите Обсъдиха възможността в повече бургаски училища да се изучава японски език
Тагове
несебър училище ремонт
Коментари

Още от последните новини