Община Несебър ще ремонтира старо училище

Община Несебър ще ремонтира старо училище - E-Burgas.com

Община Несебър кандидатства пред Програма „Красива България“, Мярка М02 „Подобряване на социалната инфраструктура“ за финансиране ремонта и реконструкцията на СУ „Любен Каравелов“ – корпус гр. Несебър – стар град. Очаква се през 2022 г. да бъде получено заявеното от програмата съфинансиране и да се обнови и тази част от училището на Несебър.

Проектът предвижда основен ремонт на сградата и осигуряване на енергийната й ефективност и ще подобри условията на образование и  живот на децата избрали да учат там.

В областта на социалната политиката на Община Несебър главен приоритет е развитието и модернизацията на образователната инфраструктура. Чрез тази политика се осъществяват дългосрочните цели, който местната власт си е поставила за развитието на съвременно, ефективно и качествено образование в  европейски условия.

Свързани статии
Ето как Несебър отбеляза Бабинден (Снимки)В Несебър готвят намаляне на таксиПродължава обновяването на уличното осветление в НесебърСвикват заседание за големите инфраструктурни обекти и ремонти на пътищатаЗасадиха хиляди дръвчета в община Несебър (Снимки)ОДК-Несебър събра 800 лв. от коледен базарПаола и Алекс прославиха Несебър в ДубайНесебър награди най-добрите си спортистиОбясниха на деца в Несебър защо не трябва да пушатПолзвайте обходен маршрут, ако имате път по ул. "Братя Пренерови" утре
Тагове
несебър училище ремонт
Коментари

Още от последните новини