Областните управители започват подготовка за изборите

Областните управители започват подготовка за изборите - E-Burgas.com

Те ще обсъждат организацията на вота през ноември

На фона на протестите министър-председателят Стефан Янев ще се срещне с областните управители. Поводът е организацията на предстоящите избори, показа NOVA. След по-малко от месец българите ще дадат вота си за президент и вицепрезидент.  Заедно с това на 14 ноември избираме и новите народни представители.

В дискусията ще участват и министрите на финансите, икономиката, земеделието и околната среда и водите. В разговорите ще се включи и вътрешният министър Бойко Рашков. Освен изборите ще се обсъдят и други актуални теми. 

Свързани статии
Отново ден за размисъл При 42.85% обработени протоколи: ПП - 25.97%, ГЕРБ - 21.42%, Николай Хаджигенов хареса Кирил Петков за премиер Бургас на път да проспи изборния ден, гласовете за президент повече от тези за НС Борисов гласувал за промяна на промяната Малко Търново, Приморско и Царево най-активни на вота в Бургаско 550 образувани преписки за изборни нарушения Ден за рзмисъл е, в сила са някои ограничения МВР извършва спешна проверка на новопоявилите се машини Лозан Панов заподозря предателство от страна на "Демократична България"
Тагове
избори
Коментари

Още от последните новини