Новото приложение за карантираните бургазлии ще работи и в останалите общини

Новото приложение за карантираните бургазлии ще работи и в останалите общини - E-Burgas.com

Новото приложение, което ще събира на едно място пълна информация за карантинираните лица, ще бъде приложимо и на областно ниво. Останалите общини ще бъдат обучени за ползването му, както и ще получат достъп за въвеждане и ползване на информация от него.

Междувременно стана ясно, че Дневният център за работа с деца на улицата работи с по един дежурен. Деца в момента там не се събират, реагира се при сигнали.  

Свързани статии
Отново ръст на заразените с ковид, 566 за денонощие Ковид превзе отново всички общини в областта Над 7 млрд. лв. потичат в общините до 2027, сумата е шест пъти по-голяма от предходните периоди Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва Подпомагат общините да разработват ОУП-ве с 4,5 млн.лв. 544 са новите случаи на ковид в страната, Бургас на второ място 15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали 6728 пребориха коронавируса за едно денонощие, 535 са новите случаи
Тагове
коронавирус регион общини приложение
Коментари

Още от последните новини