Нови промени в движението заради продължаващия ремонт по "Демокрация"

Нови промени в движението заради продължаващия ремонт по

Продължават ремонтните дейности по бул. "Демокрация", припомнят от общината. От 22 юни до 5 юли ще бъде затворен десният завой към "24-ти Черноморски пехотен полк". Причината са изкопни дейности в кръстовището.

За периода на извършването на строително-монтажните дейности автобусите от масовия градски транспорт ще имат минимална промяна в маршрута, като от бул. "Демокрация" ще преминават през ул. "Адам Мицкевич", за да се включат в ул. "24-ти Черноморски пехотен полк".

Свързани статии
СЗО: Зеленият сертификат при пътуване е неефективна мярка Свикват заседание за големите инфраструктурни обекти и ремонти на пътищата Ръст на пияниците на пътя отчита Пътна полиция Община Несебър ще ремонтира старо училище КАТ затягат мерките по пътищата Ползвайте обходен маршрут, ако имате път по ул. "Братя Пренерови" утре Актуално състояние на пътищата у нас Започва ремонт и на ул. "Македония", използвайте обходни маршрути до края на февруари Природолюбители ще се радват на нови пътеки за посетители в Сранджа Внимавайте ако пътувате, снежна покривка на някои места в страната
Тагове
ремонт път улица
Коментари

Още от последните новини