Нова детска забавачка за децата в созополското село Равадиново

Нова детска забавачка за децата в созополското село Равадиново - E-Burgas.com

От днес в созополското село  Равадиново  заработи нова детска градина. Заведението е филиал на ДГ „Здравец“ гр. Созопол и в него е обособена 1 група, формирана от 17 деца на възраст от 3 до 6 години, информират от Община Созопол.

Детската градина е многоцветна, а вътре е просторно, светло и привлекателно за малчуганите. Триетажната сграда има физкултурен салон, кабинет по изобразително изкуство, интерактивна стена, подово отопление, голяма кухня, лекарски кабинет, а двора е изпълнен с множество детски съоръжения за игра, като архитектурата е пригодена за деца в неравностойно положение.

Малчуганите и техните родителите са щастливи от факта, че мечтаната от тях красива и шарена сграда вече отвори врати.

Предвид настоящата извънредна епидемиологична обстановка официалното откриване ще бъде отложено, коментира кметът Янакиев.

Проектът е на стойност 1 200 000 лв., а средствата са отпуснати с ПМС 315/19.12.2018г.

Галерия
Свързани статии
Бургаска детска градина вече си има площадка по безопасност на движението (Снимки) Поморие въвежда иновативна методика в детска градина Бургас ще има детска ясла, отоплявана с геотермална енергия Детска градина в Поморие спечели проект за геотермална енергия Важно за родителите: От 1 март може да се запознаете с електронната система за прием в ясла и детска градина Бургаска ясла ще се отоплява с геотермална енергия Поморие спечели проект за саниране на детска градина Разполагат ваксинационен кабинет в замъка край Равадиново Започна строителството на нова детска градина в Бургас (Снимки) Одобриха проект за нова детска градина в Поморие
Тагове
Равадиново детска градина
Коментари

Още от последните новини