Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев "прост летец" и "тъпанар" (аудио)

Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев

Нов запис с цинизми с глас като на Бойко Борисов се разпространи в интернет пространството. Разговорът е между премиерът и заместник министър-председателят Томислав Дончев, пише сайтът afera.bg. Случайно или не, днес рожден ден има бизнесменът Васил Божков. 

Ето целия разговор: 

"….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един кур. Като се трови, като му се еб*ва майката и така нататък.

Това може простия човек.

S класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…

Абе, х*йо…

Само че не в тех е проблема. Проблема е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството… Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия…

Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрия  в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят сто двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да , правилно…

Само че когато си обграден от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.

Не, правилни неща не могат да се правят…

Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави.

… ЕстественНо…

Сто пъти ви казах, крепиме фронта до европейските избори. Европейските избори като ги набиеме, тогава вече може да им говориме. До европейските избори всеко нещо, което правите им дава… Сега не е момента да дигаме данък. Не е сега момента. Правилно ли е? Правилно е.

Ако има разумни хора ще кажат АшколсуАм…

Във Финладния забраняват вече в града Хелзинки да се движат коли от догодина… Само градския транспорт…електро… Но това са финландци, не са БГ, не са си избрали един прост летец! Бил летец… Ми ние имаме хиляди летци! Тоя къде вози по двеста и петдесе пътника в самолета е сто пъти повече летец у гражданската авиация… П*чка им майчина!

…. Ама няма се оправим, братко… Ама няма да го оправиш… Нито ще се оправи от нас, нито от Корнелия…. После…

… чува се гласът на Томислав Дончев…

… Това, че ще плати десет лева те излизат и казват вдигам му данъка… Казва ти го държавния глава в кавички, щото той не може да е държавен глава тоя тъпанар… Когато ти го каже държавния глава ти не спориш с мене, спориш с два милиона и половина, които са припознали, че тоя е техния защитник от тебе!

… Е! Е! Е!… Защо му даваме това да го прави?!

… Да си *бе п**ката майчина! Аз питам сега защо вдигаме тоа правилния данък… Не мое ли юни да се дигне…

… Знаеш ли колко е прихода у бюджета … двайсет милиона… толко колко дадох Генчо Начев да си дострои болницата

… Е… влиза в общинските бюджети… Я да си еб*т майката!

… Чакай сега… че ме ядосваш и ти…

… Сега че ги опраа!…" 

Свързани статии
Президентът обяви избори 2 в 1 на 14 ноември Кои са най-богатите политици у нас? Борисов в Бургас: След 10 години около Северния обход ще има нови квартали Радев: Смесването на изборите е против духа на Конституцията Румен Радев: Предстои ново обсъждане за сътрудничество с Гърция за границата Радев: Давам време за третия мандат до петък, търпението на гражданите се изчерпва ГЕРБ-СДС представиха проектокабинета си, почти няма промени Румен Радев продължава консултациите с партиите Румен Радев ще инспектира мерките на границата с Турция, центровете за бежанци препълнени Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН
Тагове
Бойко Борисов запис Румен Радев Томислав Дончев ГЕРБ
Коментари

Още от последните новини