Нестандартна агитация: Кмет праща съселяни на море в Приморско, ако се ваксинират

Нестандартна агитация: Кмет праща съселяни на море в Приморско, ако се ваксинират - E-Burgas.com

15 човека от смолянското село Забърдо са се съгласили да бъдат ваксинирани срещу ковид, за да отидат безплатно на море в Приморско. Така броят на имунизираните е нараснал от 30 на 45 в населеното място, в което живеят общо 500 души, показа репортаж на bTV.

Идеята е на кмета Валентин Черпоков, който заема поста шести мандат. Той е решил да раздава безплатните почивки, защото за една седмици от ковид са починали 6 човека. Инициативата не е първата такава, преди време кметът е въвел общински бонус от 1000 лева за всеки сключен брак в родопското село.

Свързани статии
Ваксинират възрастни хора директно в пенсионерските клубове в Бургас Ето къде може да се ваксинирате днес и утре В Бургас призовават за по-отговорно отношение към морето с атрактивно клипче (Видео) Баскетболният "Черноморец" заграя за "Левски" с победа в Шумен Желаещи мога да се ваксинират и на 1 януари, ето къде В цялата страна работят пунктове за ваксинация днес Започна ваксинацията на деца между 5 и 11 години у нас Бургазлии могат да се ваксинират пред Метро и този уикенд, ето къде има пунктове в страната "Бургас и морето 2022" вече набира песни Ето къде ще има пунктове за ваксиниране през уикенда
Тагове
ваксиниране море
Коментари

Още от последните новини