Нестандартна агитация: Кмет праща съселяни на море в Приморско, ако се ваксинират

Нестандартна агитация: Кмет праща съселяни на море в Приморско, ако се ваксинират - E-Burgas.com

15 човека от смолянското село Забърдо са се съгласили да бъдат ваксинирани срещу ковид, за да отидат безплатно на море в Приморско. Така броят на имунизираните е нараснал от 30 на 45 в населеното място, в което живеят общо 500 души, показа репортаж на bTV.

Идеята е на кмета Валентин Черпоков, който заема поста шести мандат. Той е решил да раздава безплатните почивки, защото за една седмици от ковид са починали 6 човека. Инициативата не е първата такава, преди време кметът е въвел общински бонус от 1000 лева за всеки сключен брак в родопското село.

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас
Тагове
ваксиниране море
Коментари

Още от последните новини

Спорт
Нестандартна агитация: Кмет праща съселяни на море в Приморско, ако се ваксинират - E-Burgas.com

Регата 24 Май