Несебър очаква днес първите организирани туристи, кметът оптимист

Несебър очаква днес първите организирани туристи, кметът оптимист - E-Burgas.com

Първият чартърен полет за този сезон се очаква на летище „Бургас“ долети днес от Амстердам. С него ще пристигнат и първите организирани туристи, които ще бъдат настанени в Слънчев бряг.

„Оптимист съм за този сезон. Община Несебър е напълно подготвена за своите гости. Направили сме всичко необходимо и сме осигурили  организация  за доброто посрещане и престой на всички наши туристи – чуждестранни и български“- каза кметът на община Несебър Николай Димитров.

За първите туристи е предвидено посещение в църквата „Свети Стефан“,  археологическия музей и обиколка на Стария град.

„Всички се надяваме, че днешният полет няма да бъде отменен и сезонът ще стартира, макар и със закъснение“, убеден е кметът.

Свързани статии
Оставят в ареста извършител на серия грабежи в Слънчев бряг Нов успех за малки таланти от Несебър (Снимки) Германски туристи: Не ни пука за коронавируса, дезинфекцираме се вътрешно с алкохол Хотелиери в Слънчев бряг предложиха обектите си за карантиниране на туристи Министър Николова започва работни срещи с бизнеса по Черноморието Хотелиери: Туристическия сезон е пълен провал Добър старт на сезона за подводните риболовци в Несебър (Снимки) Спасяване на сезона? Българите масово се отказаха от почивка това лято Обърнат ТИР блокира едната лента край Несебър (Снимки) 70% от хотелите в Слънчев бряг и Златни пясъци може да останат затворени
Тагове
несебър туристи слънчев бряг
Коментари

Още от последните новини