Несебър очаква днес първите организирани туристи, кметът оптимист

Несебър очаква днес първите организирани туристи, кметът оптимист - E-Burgas.com

Първият чартърен полет за този сезон се очаква на летище „Бургас“ долети днес от Амстердам. С него ще пристигнат и първите организирани туристи, които ще бъдат настанени в Слънчев бряг.

„Оптимист съм за този сезон. Община Несебър е напълно подготвена за своите гости. Направили сме всичко необходимо и сме осигурили  организация  за доброто посрещане и престой на всички наши туристи – чуждестранни и български“- каза кметът на община Несебър Николай Димитров.

За първите туристи е предвидено посещение в църквата „Свети Стефан“,  археологическия музей и обиколка на Стария град.

„Всички се надяваме, че днешният полет няма да бъде отменен и сезонът ще стартира, макар и със закъснение“, убеден е кметът.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Туристи отменят резервации по ски курортите заради липса на сняг Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си В курортите очакват 20% повече туристи със 30% увеличение на цените Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление
Тагове
несебър туристи слънчев бряг
Коментари

Още от последните новини