Нефтохимик ще развива школата си

Нефтохимик ще развива школата си - E-Burgas.com
Sportal.bg

Новият оперативен ръководител в Нефтохимик Манол Иванов коментира ситуацията в клуба и дейностите на отделните звена в цялостната структура. В момента отборът продължава своята подготовка в София, като утре „шейховете“ ще играят трети зимен контролен мач, информира Sportal.bg. В същото време Манол Иванов, който е пълномощник на главния акционер Анелия Златкова, заяви че новото ръководство ще инвестира значителни средства и усилия в развитието на ДЮШ".

Ние имаме намерение да развиваме школата, да създаваме наши футболисти и да ги интегрираме в мъжкия отбор. Искаме ДЮШ да функционира на високо ниво и ще направим всичко възможно да бъде така. Всички набори ще продължат да участват в първенствата, в които играха през есента. Това важи и за U19, които играят в Елитната група. U15 също участва там. Ще търсим нови методи на работа, като ще оптимизираме цялата структура и дейност. Школата ще бъде един от нашите приоритети", заяви Иванов.

Новото ръководство на дружеството ще встъпи в управление на 17 февруари. Дотогава клубът се управлява от стария борд на директорите.

Свързани статии
Плувен клуб „Бриз“ - Бургас и НСА със съвместна инициатива Нефтохимик ще пази титлата срещу Хебър и осезаемо домакинско предимство на пазарджиклии Нефтохимик спечели Купата на България за пети път (Снимки) Гимназията по транспорт отваря иновативен технологичен център (Снимки) Нефтохимик 2010 опука Левски насред София Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата Крайният срок за изготвяне на технически паспорти на сградите е краят 2022 година "Нефтохимик" излиза срещу "Марек" в дербито на Суперлигата Николай Желязков: Борихме се, опитахме всичко, но не успяхме да превземем Монтана Гледайте на живо SHARKS Suimming Cup Burgas от "Парк Арена" (LIVE)
Тагове
нефтохимик спорт футбол
Коментари

Още от последните новини