Най-продаваният съвременен български автор Мария Лалева представя новата си книга в Бургас

Най-продаваният съвременен български автор Мария Лалева представя новата си книга в Бургас  - E-Burgas.com

Премиерата ще се състои на 21 октомври в Гранд хотел и СПА Приморец

На 21 октомври (четвъртък) Бургас ще посрещне една специална дама, завладяла сърцата на хиляди с първия си роман "Живот в скалите" и най-продаван български автор за последните три години - Мария Лалева. Своята нова книга "Пасиансът на архангелите" тя ще представи от 18 часа в Гранд хотел и СПА Приморец.

Творбата носи логото на издателство Книгомания и може да бъде открита в книжарниците от днес, 14 октомври. Ще бъде налична и на срещата на Мария Лалева с бургазлии. Морският град е вторият след Пловдив, който ще се радва на специалната литературна премиера. Събитието е с вход свободен при спазване на всички противоепидемиологични мерки, поради което местата са ограничени. 

Романът "Пасиансът на архангелите" разказва за семейство, въвлечено в поредица от конфликти, тайни, обрати, мистерии и суеверия. "Човешкият свят, разделен на черно и светло, ад и рай, лъжа и истина, его и душа се разкрива чрез история, наситена с предизвикателства и болка", споделя за книгата Мария Лалева.

Повече заповядайте да научите сами, на 21 октомври (четвъртък) от 18 часа в Гранд хотел и СПА Приморец, Бургас.

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас
Тагове
Приморец
Коментари

Още от последните новини