Най-пострадалите от наводненията в Димчево получиха битова техника (Снимки)

Най-пострадалите от наводненията в Димчево получиха битова техника (Снимки) - E-Burgas.com

Най- пострадалите от наводненията домакинства в село Димчево днес получиха битова техника, мебели и строителни материали за ремонт на домовете си. Това показа лично кметът Димитър Николов в профила си във фейсбук.

Средствата бяха осигурени след решение решение на Общински съвет.

Нивото на водата в залетите площи около селото е спаднало драстично. Екипи на службата за пожарна безопасност и защита на населението продължават да са на място и да изпомпват водата.

Днес ще бъдат извадени и потъналите помпи на “Напоителни системи”. Това ще позволи помпената станция да заработи с пълен капацитет през следващата седмица.

Галерия
Свързани статии
Ето какви са спешните нужди за пострадалите граждани на Турция Отворен е втори пункт за дарения за пострадалите в Турция и Сирия Поморие подпомага пострадалите карловски села с 10 хил. лв. Започват проверки за незаконна сеч в Карловско Щетите от наводненията в Карловско са за около 60 млн. лв. Бавят плащанията на хотелиерите заради липсващи и грешни данни Нови 735 млн. лв. потичат за бизнеса Близо 1000 фирми ще получат безвъзмездно 260 млн. лв. България е сред страните, които искат помощ от ЕС заради бежанците Областният кризисен център набира дарения за най-малките украински бежанци
Тагове
наводнения димчево помощи
Коментари

Още от последните новини