Най-пострадалите от наводненията в Димчево получиха битова техника (Снимки)

Най-пострадалите от наводненията в Димчево получиха битова техника (Снимки) - E-Burgas.com

Най- пострадалите от наводненията домакинства в село Димчево днес получиха битова техника, мебели и строителни материали за ремонт на домовете си. Това показа лично кметът Димитър Николов в профила си във фейсбук.

Средствата бяха осигурени след решение решение на Общински съвет.

Нивото на водата в залетите площи около селото е спаднало драстично. Екипи на службата за пожарна безопасност и защита на населението продължават да са на място и да изпомпват водата.

Днес ще бъдат извадени и потъналите помпи на “Напоителни системи”. Това ще позволи помпената станция да заработи с пълен капацитет през следващата седмица.

Галерия
Свързани статии
Подпомагат болниците със 129 млн.лв. за борба с коронавируса Добавките от 50 лв. няма да се вземат под внимание за помощта от 120 лв. Министерството на туризма дава още 8,8 млн.лв. на туроператори Нова мярка ще подпомага окъсалите туроператори Отпускат още 9 млн. лв. в подкрепа за общините Общината помага на собствениците на наводнените в Димчево къщи с 40 хил.лв. Подпомагат общините с още 30 млн.лв. НАП след запитване на бургаски депутат: Над 3 400 търговци са получили подкрепа Ще чистят ежегодно четири реки, вливащи се в Мандра Димчево ще получи финансова помощ от общината
Тагове
наводнения димчево помощи
Коментари

Още от последните новини