Най-грандиозното сватбено изложение на Бургас Grand Wedding Expo се завръща този ноември

Най-грандиозното сватбено изложение на Бургас Grand Wedding Expo се завръща този ноември  - E-Burgas.com

Форум за среща на бъдещите младоженци и специалисти от сватбения бранш осигурява Гранд хотел и СПА Приморец

Чудесни новини за всички, на които им предстои едно от най-важните събития в живота: встъпването в граждански брак. На 17,18 и 19 ноември (четвъртък, петък и събота), в Бургас ще се състои третото издание на Grand Wedding Expo. Престижното и много успешно сватбено изложение ще превърне в истинска феерична приказка елегантните пространства на символа на гостоприемството на Бургас – Гранд хотел и СПА Приморец.

Този път, форматът ще предложи още по-богат микс от специалисти и услуги, свързани със специалното тържество. Флористи, сватбени агенции, фотографи, сладкари, дизайнери на булчински рокли, ювелири, изключителни бармани, коафьори и гримьори, шеф-готвачи от Бургас, региона и цялата страна, са само част от специалистите, които са добре дошли да покажат своята работа на бъдещите младоженци.

Какво по-добро място, да откриеш всичко необходимо за своята сватба, от Гранд хотел и СПА Приморец? Знаковият хотел напомня като стилистика двореца, в който всяка бъдеща булка би се радвала да каже „Да“ на своя принц. Градината, ресторантите, различни кътчета от интериора са сцена на многобройни топли моменти, фотосесии, наздравици „горчиво“!  

Бургас заслужава да има свое класно сватбено изложение. След принудителната пауза, наложена от пандемията, време е да оставим неволите зад себе си и да се погрижим да павираме пътя към съвършеното сватбено тържество, на всички влюбени, които искат да си кажат „Да“! Затова, след две изключително успешни и бляскави издания, Гранд хотел и СПА Приморец обявява Grand Wedding Expo 2022 – в още по-мащабен и разкошен формат – защото заслужавате най-доброто!

За повече информация за специалисти от сватбения бранш: +359 877850001

Свързани статии
Великолепната Наталия Гуркова закри BURGAS SUMMER TRENDS с разкошна сватбена рокля Ето кои страхотни музиканти ще огласят бляскавото ревю BURGAS SUMMER TRENDS Внимание, фенове на модата: ето кои марки ще покажат новите си колекции на BURGAS SUMMER TRENDS Най-модерната в Бургас скуош и тенис зона Арена Приморец  отвори врати  Търсите булчинска или официална рокля? Кралици на красотата ще дефилират с разкошни модели на 18.11 в „Приморец“ Сладкарница Kisso кани на сладки моменти на Grand Wedding Expo Бъдещи булки, заповядайте да видите разкошни сватбени рокли от 17 до 19 Ноември в „Приморец“ V Порт Прим Арт Фест доведе в Бургас изключителни творци и събития Не пропускайте откриването на изложбата на великолепния световен илюстратор Ясен Гюзелев днес Бургас посрещна Мария Касимова и Нина Николина, днес предстоят театър, кино и литературни премиери
Тагове
приморец
Коментари

Още от последните новини