Напрежение между община и граждани заради улица в Несебър

Напрежение между община и граждани заради улица в Несебър - E-Burgas.com
Google maps

Община Несебър апелира към гражданите, живеещи на ул. „Отец Паисий“ и към тези, извършващи лична и търговска дейност и паркиращи автомобилите си по нея, да се съобразяват със статута й на част от пешеходната зона на Несебър и да не злоупотребяват с времето за престой на МПС.

"Припомняме, че улицата бе частично затворена в опредени части от денонощието именно със съгласието на гражданите и в нейния ремонт и облагородяване бяха вложени немалко средства от общинския бюджет. В следствие на това тя се превърна в любимо място за разходки на възрастните и игри на децата – както местни, така и туристи", твърдят от администрацията.

Общината продължава да се грижи за района по всички правила, за да запази чистия му и поддържан вид. "За съжаление, поради постоянното паркиране на пътни превозни средства за продължително време започнаха да се появяват петна от автомобилно масло и др. течности, които не се поддават на премахване и компрометират облика на „Отец Паисий“, казват още от общината.

Те настоятелно към гражданите за разбиране и дисциплина, за да сезапази това, което е изградено с общи средства и усилия.

Свързани статии
Ученици от Несебър спечелиха 60 медала на математическо състезание267 бебета са проплакали в Несебър през 2020 Несебър със собствен проект за опазването на Черно мореЗапочва подмяна на ключови водопроводи в НесебърНесебър изпраща година с реализирани и започнати проекти за милиониТретокласникът Венци от Несебър спечели Национален коледен математически турнирМъж отива в ареста заради кражба от кафе автомати в НесебърДядо Коледа дойде в Несебър (Снимки)Специален автомобил ще вози изписани пациенти от Несебър от ковид отделенията до дома имПодменят уличната настилка в Стария Несебър
Тагове
несебър
Коментари

Още от последните новини