Морето край Несебър ще ври и кипи, приема държавното по ветроходство

Морето край Несебър ще ври и кипи, приема държавното по ветроходство - E-Burgas.com

От 1- ви до 4-ти септември Общински ветроходен клуб „Несебър 2000“ и Община Несебър ще домакинстват Държавното първенство на България в олимпийски класове ИЛКА6, ИЛКА7, 470 и Фин.

Състезанието ще се проведе в акваторията на Несебърския залив с участието на 70 състезатели от 9 клуба. Организатори са ОВК „Несебър 2000“ и Българската федерация по ветроходство.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
ветроходство несебър
Коментари

Още от последните новини