Момичетата от „Paradox” ви поздравяват с новия си сингъл „Восъчно сърце“

Момичетата от „Paradox” ви поздравяват с новия си сингъл „Восъчно сърце“ - E-Burgas.com

Талантливите бургазлийки Симона и Диана от дует „Paradox” направиха премиера на новата си песен в youtube канала си и социалните мрежи. Авторското парче носи заглавието „Восъчно сърце“ и споделя емоциите на двама влюбени. В припева е закодирано и посланието към слушателите – лесно е да си щастлив, само трябва да не те е страх, ценете времето с близките си.

„Восъчни са всички хора и от огън ги е страх…”

За реализирането на песента момичетата срещат подкрепа от страна на организаторите на Младежкия конкурс за изпята поезия SofiaSingerSongwriterFest. На фестивала Симона печели първа награда, която е професионален запис в Zero Project Studio. В проекта участват и музиканти от бургаските сцени - Илиян Маринов – барабанист в групите Soundfull и Euphoria, Георги Русев – басист на група G.R.A.S и „Горещ пясък”, Асен Хайдутов, познат от A CloudEmbracedmusicproject

Текста и музиката на песента са авторски - на Симона и Диана. Идеята се ражда докато момичетата пътуват в автобус, шегувайки се, че може да потреперят, за да се стоплят. Симона затананиква мелодията и така до записа на „Восъчно сърце” през ноември.

„Искахме да включим идеята за любовта, която да покаже, че можем да се обичаме и да бъдем свободни от кавги и проблеми. Много често хората забравят разликата между обвързване и връзване. Да обичаш означава да се грижиш за човека до теб, но без да му отнемаш свободата. Най-красивата част в една връзка са споделените моменти, в които се смеем и се чувстваме леки като пеперуди”, споделят момичетата.

Дует „Парадокс” откриха първото издание на „Фестивала на младите в изкуството”, който се реализира в Бургас през есента на 2020 година.

 

Коментари

Още от последните новини