Мишо от „Барутница“ украси цирк „Балкански“ с над 900 балона за по-малко от 4 часа

Мишо от „Барутница“ украси цирк „Балкански“ с над 900 балона за по-малко от 4 часа - E-Burgas.com

Преди два дни цирк „Балкански“ започна представленията си в Бургас, а красивата украса от балони за първото предсталвние се набиваше на очи отдалеч. Над 900 балона описаха периферията на шапитото, а целия процес – от аранжимента до надуването и връзването, отнели не повече от 4 часа на Михаил Неделчев от популярната бургаска „Барутница“.

Мишо е сосбтвеник на бутика на бул. „Хр. Ботев“, заедно с приятелката си Диляна от 6 години. „Барутница“-та е може би единственото място в Бургас, където се предлагат над 60 вида балони, подходящи за всякакви поводи – кръщенета, рождени дни, момински партита и всички възможни празници.

Кметът на Бургас наскоро също получи подарък, изработен от ловките ръце на 32-годишния бургазлия. От Е-Бургас зарадвахме кмета с множество лакомства, напъхани в огромен балон със специално пожелание. Всъщност тази услуга тепърва набира популярност и хората все още не са запознати с оригиналния подарък. „По принцип най-нестандартните идеи се получават най-добре. Подаръкът в балон е интересен на клиентите, те се чудят как напъхваме всички тези неща в балоните“, казва Михаил, който собственоръчно си е изработил устройство, с което нещата се получават.

Интересното при балоните на Мишо е, че могат да останат във вида си, в който са доста дълго. Това е благодарение на специалния гел по-стара семейна рецепта, с който балоните издържат около месец. При него са и едни от най-качествените италиански балони.

Бургаската „Барутница“ е представител на едни от най-големите вносители от Китай и затова при Мишо цените са най-евтини в Бургас. Също така и приема предизвикателства за изработка на украси по-възможно най-богато въображние. Някои големи фирми в Бургас занят това добре, тъй като именно той и приятелката му са правили фименрите им партита.

Разбира се „Барутница“ не разполага само с балони и това личи и по името на магазина. Там могат да се открият и всякакъв вид зари, а Мишо може да предложи дори и романтична заря с нежни ефекти...

Галерия
Коментари

Още от последните новини