Летище Варна посрещна първия полет от Израел

Летище Варна посрещна първия полет от Израел - E-Burgas.com

Вечерта на 20 август кацна първият полет с 166 пътника от Израел на борда. Полетите от Израел до Варна са възобновени и ще се извършват по един път на ден, с изключение на събота. Планирани са 19 полета по маршрут Тел Авив - Варна до края на август и 60 полета през месец септември. Пътници на първия полет бяха и представители на израелските медии, които идват с цел да отразят красотата и добрите условия за туризъм по българското Черноморие.

На летище Бургас полетите от и до Израел ще започнат на 23 август и ще се изпълняват веднъж на ден до края на месеца. През септември ще има полети от четвъртък до неделя, а от началото на месеца и България Ер ще започне да обслужва дестинация Тел Авив.

Свързани статии
Затварят Летище Бургас за почти месец Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Туристи отменят резервации по ски курортите заради липса на сняг В курортите очакват 20% повече туристи със 30% увеличение на цените Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас Арестуваха иракчанин с голямо количество боеприпаси на летище Варна (Снимки) Двойно повече чужди туристи по морето това лято, цените със скок от 11% 50 хиляди руски туристи са посетили България до края на юни Ръст на резервациите в Турция заради новите правила на границата
Тагове
летище туристи
Коментари

Още от последните новини