Лек спад на новозаразените с ковид, но смъртните случаи са повече

Лек спад на новозаразените с ковид, но смъртните случаи са повече - E-Burgas.com

Лек спад на новозаразените с коронавирус показва статистиката на Единния информационен портал за последното денонощие. Новорегистрираните заболели с коронавирус българи са 3 568 или иначе казано със 144 случая по-малко от вчера. Направените PSR тестове са около 10 хиляди.

Не така позитивна, обаче е статистиката на загубилите битката със смъртоносния вирус - през последните 24 часа жертвите на ковид са 162, като това е по-голяма бройка от предходната за денонощието.

Хоспитализираните до момента са 6 655 души, 430, от които в интензивно отделение.

Активните случаи до момента са 88 224. Очаквайте подробности за последните 24 часа в област Бургас.

Свързани статии
Случаите на ковид в Бургас пак започнаха да се увеличават 827 са новите случаи на ковид в страната Коронавирусът погуби седем души в Бургаско Отново ръст на заразените с ковид, 566 за денонощие Ковид превзе отново всички общини в областта Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва 544 са новите случаи на ковид в страната, Бургас на второ място 15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини