Край морето няма спиране: Бургазлии налазиха плажа, първите бани са факт (Снимки)

Край морето няма спиране: Бургазлии налазиха плажа, първите бани са факт (Снимки) - E-Burgas.com

Топлото време и наложения застой избиха като тапа волята на бургазлии да забравят забраните и да излязат навън в първия ден от уикенда. Плажната ивица между Бургас и Сарафово днес се превърна в масово предпочитана зона.

Самостоятелни граждани, групи, семейства, домашни любимци, спортисти, не бяха възрпени да подишат чист въздух, а термометрите в Бургас днес достигнаха 28 градуса и това също оказа влияние.

По-нетръпеливите дори се изкъпаха вече в мрето и откриха сезон 2020, чиито провал е поставен на кантар заради извънредните мерки. Бургазлии явно не се страхуват нито от вируса, нито от глобите, въпреки че ст. комисар Радослав Сотиров разкри, че само за един ден налагат по над 100 акта за неспазване на ограниченията. 

Галерия
Свързани статии
Нови прожекции на „Голата истина за група „Жигули“, вижте кога Георги Мархолев и Дарина Джеферсън са авторите на новия химн на АЕГ- Бургас Цветното изложение „Флора Бургас“ ще е изцяло на открито Багери на плажа разбуниха духовете и на север Търсим всевъзможни начини за облекчено влизане на туристи Общинар пита кмета: Ще има ли "Бургас прайд" в центъра на града, готови ли сте за сблъсъци? Проф. Кантарджиев: Притеснява ме отварянето на стадионите и нощните заведения Плувен клуб „Бриз“ - Бургас и НСА със съвместна инициатива От днес отпадат ограниченията за моловете Руският черноморски флот започна учения в Черно море
Тагове
плаж разходки мерки акт море бургас
Коментари

Още от последните новини