Коронавирусът погуби седем души в Бургаско

Коронавирусът погуби седем души в Бургаско - E-Burgas.com

Коронавирусът погуби седем души в областта за денонощието. Въпреки че новите случаи в областта намаляват, и за полседните 24 часа са 43, то високата смътност в региона продължава.

В момента няма пациенти в тежко състояне или Реанимация, а в 4 от общините няма нито един новорегистриран с ковид. В областния център са 30 случаите, в Приморско 3, а в Средец, Руен, Несебър и Карнобат по двама души.

Едно медицинско лице е заразено през последното денонощие.

Ежедневно се извършват епидемиологични проучвания на регистрираните положителни случаи и се предприемат съответните противоепидемични мерки.

Забележка: Данните в Единната информационна система са динамични и подлежат на корекции.

Свързани статии
Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини