Корабчето "Анастасия" с малко по-различен курс тази събота

Корабчето

Тази събота корабчето „Анастасия“ ще се отправи на едно различно морско приключение в Бургаския залив. В 10.00, 13.30 и 17.00 часа пасажерите ще могат да се насладят на прекрасна разходка по море до Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ - най-новата туристическа атракция на град Бургас. Комплексът се намира до едноименното рибарско селище и в него, в три експозиционни къщички, са представени рибарският занят и традиции. Посетителите ще могат да видят отблизо котви, гребла, мрежи, дребни рибарски принадлежности, както и да се запознаят със занаята плетене на мрежи. Към комплекса работят кафене, барбекю зона, а в близост има и малък плаж.

Отплаванията ще се извършват от „Магазия 1“. Цената за двупосочно пътуване с кораб: 14 лв за възрастни, 10 лв за ученици и пенсионери, 3 лв за деца от 3 до 7 ненавършени години.

За повече информация и резервации за пътуване: 0882 004 124.

Свързани статии
Цветан Недялков от Ку-ку бенд ще свири на острова Отлагат плувния маратон до Света Анастасия заради лоши метеорологични условия Билкова бира и миди на тенекия за откриването на сезона на острова в неделя От днес постоянна на нова линия на корабчето "Анастасия" Новият кей на остров "Света Анастасия" вече е готов (Снимки) Три дни тържества за празника на о-в Света Анастасия Стотици се събраха за плувния маратон от "Света Анастасия" Островът отново ще е домакин на миден уикенд Започва изграждането на новия пристан на острова (Снимки) Ново корабче ще вози туристите до остров Света Анастасия
Тагове
корабче Анастасия
Коментари

Още от последните новини