Корабчето "Анастасия" с малко по-различен курс тази събота

Корабчето

Тази събота корабчето „Анастасия“ ще се отправи на едно различно морско приключение в Бургаския залив. В 10.00, 13.30 и 17.00 часа пасажерите ще могат да се насладят на прекрасна разходка по море до Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ - най-новата туристическа атракция на град Бургас. Комплексът се намира до едноименното рибарско селище и в него, в три експозиционни къщички, са представени рибарският занят и традиции. Посетителите ще могат да видят отблизо котви, гребла, мрежи, дребни рибарски принадлежности, както и да се запознаят със занаята плетене на мрежи. Към комплекса работят кафене, барбекю зона, а в близост има и малък плаж.

Отплаванията ще се извършват от „Магазия 1“. Цената за двупосочно пътуване с кораб: 14 лв за възрастни, 10 лв за ученици и пенсионери, 3 лв за деца от 3 до 7 ненавършени години.

За повече информация и резервации за пътуване: 0882 004 124.

Свързани статии
От днес постоянна на нова линия на корабчето "Анастасия" Новият кей на остров "Света Анастасия" вече е готов (Снимки) Три дни тържества за празника на о-в Света Анастасия Стотици се събраха за плувния маратон от "Света Анастасия" Островът отново ще е домакин на миден уикенд Започва изграждането на новия пристан на острова (Снимки) Ново корабче ще вози туристите до остров Света Анастасия Талантлив бургазлия засне музикален клип на острова (Видео) Остров Света Анастасия се превръща в малката Куба Посветиха клип на острова в навечерието на празника на "Св. Анастасия" (Видео)
Тагове
корабче Анастасия
Коментари

Още от последните новини