От днес постоянна на нова линия на корабчето "Анастасия"

От днес постоянна на нова линия на корабчето

От днес стартира постоянна морска линия до новия Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“. Тя ще се обслужва от общинския катамаран „Анастасия“. Комплексът е разположен само на 15 км южно от града, в красива местност, непосредствено до Рибарското селище.

В него се съхранява и пресъздава бита на местните рибари, популяризирайки рибарския занаят от миналото и настоящето. Освен експозиционните къщички с интересни артефакти, посетителите могат да се запознаят с различните начини за риболов и как се разпознават черноморските риби. А чрез разказите на морските аниматори на комплекса, легендите за ветрове, приказни герои и историите за пирати оживяват!

Отплаванията до комплекса ще се извършват от „Магазия 1“ с катамаран „Анастасия“. Необходима е предварителна резервация за пътуване.

График за пътуване с кораб до Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“, от сряда до неделя вкл. Престой 2 часа и 30 мин.

Тръгване от „Магазия 1“   -11.00 часа - Пристигане на Ченгене скеле -11.30 часа - Тръгване от Ченгене скеле-14.00 часа- Пристигане на "Магазия 1" - 14.30 часа 

Тръгване от "Магазия 1" - 15.00 часа- Пристигане на Ченгене скеле -15.30 часа - Тръгване от Ченгене скеле - 18.00 часа - Пристигане "Магазия 1" -18.30 часа

За повече информация и резервации, всеки ден от 9:00 до 17:00 часа:

Телефон: 0882 004 124;

Е-mail: [email protected]

Свързани статии
Един от най-добрите графит-майстори преобразява къща в Ченгенето Цветан Недялков от Ку-ку бенд ще свири на острова Отлагат плувния маратон до Света Анастасия заради лоши метеорологични условия Билкова бира и миди на тенекия за откриването на сезона на острова в неделя Новият кей на остров "Света Анастасия" вече е готов (Снимки) Три дни тържества за празника на о-в Света Анастасия Корабчето "Анастасия" с малко по-различен курс тази събота Стотици се събраха за плувния маратон от "Света Анастасия" Островът отново ще е домакин на миден уикенд Започва изграждането на новия пристан на острова (Снимки)
Тагове
Анастасия корабче Ченгенето
Коментари

Още от последните новини

Спорт
От днес постоянна на нова линия на корабчето

Регата 24 Май