Кметът поздрави бургаските юристи в Деня на Българската Конституция

Кметът поздрави бургаските юристи в Деня на Българската Конституция - E-Burgas.com

На 16 април отбелязваме Деня на Българската Конституция и юриста. По този повод кметът Димитър Николов поздравява за професионалния им празник бургазлиите, упражняващи тази професия във всички нейни разновидности:

"За мен е удоволствие да кажа честито на вас - съдии, адвокати, прокурори, следователи, нотариуси, на всеки, занимаващ се практически или научно с право, както и на студентите, които през следващите години ще упражняват някоя от изброените професии.

Факт е, че държавата не може да функционира без вас нито на централно, нито на местно ниво. Така е било, така и ще бъде. Затова ви желая да сте здрави, винаги добре подготвени и ориентирани в законодателството, защото то постоянно се променя и развива, да изпитвате удовлетворението от добре свършената работа.

Вие винаги сте във фокуса на общественото внимание, затова ви благодаря за усилията и личния пример, който давате. Вашата гилдия беше сред първите отзовали се дарители при обявяването на извънредното положение, което е достойно за уважение.

Надявам се скоро вашата практика да бъде възобновена в нормалния си ритъм, както и тази на всички работещи бургазлии, които в момента са ограничени, за да продължим с общи усилия да придвижваме нашия град към следващите му високи цели.

Още веднъж честит празник!"

Димитър Николов

КМЕТ НА ОБЩИНА БУРГАС

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество Бургас отбеляза 145 години от своето Освобождение (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Ето как Бургас ще отбележи 145 години от освобождението си Около 360 000 българи празнуват имен ден С рибен курбан и два нови паметни знака бургаските рибари отбелязаха стария Никулден (Снимки) Честваме Никулден - официалният празник на Бургас, моряците, рибарите и банкерите Отбелязваме Андреевден, денят започва да расте Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители
Тагове
юристи празник
Коментари