Кметът поздрави бургаските юристи в Деня на Българската Конституция

Кметът поздрави бургаските юристи в Деня на Българската Конституция - E-Burgas.com

На 16 април отбелязваме Деня на Българската Конституция и юриста. По този повод кметът Димитър Николов поздравява за професионалния им празник бургазлиите, упражняващи тази професия във всички нейни разновидности:

"За мен е удоволствие да кажа честито на вас - съдии, адвокати, прокурори, следователи, нотариуси, на всеки, занимаващ се практически или научно с право, както и на студентите, които през следващите години ще упражняват някоя от изброените професии.

Факт е, че държавата не може да функционира без вас нито на централно, нито на местно ниво. Така е било, така и ще бъде. Затова ви желая да сте здрави, винаги добре подготвени и ориентирани в законодателството, защото то постоянно се променя и развива, да изпитвате удовлетворението от добре свършената работа.

Вие винаги сте във фокуса на общественото внимание, затова ви благодаря за усилията и личния пример, който давате. Вашата гилдия беше сред първите отзовали се дарители при обявяването на извънредното положение, което е достойно за уважение.

Надявам се скоро вашата практика да бъде възобновена в нормалния си ритъм, както и тази на всички работещи бургазлии, които в момента са ограничени, за да продължим с общи усилия да придвижваме нашия град към следващите му високи цели.

Още веднъж честит празник!"

Димитър Николов

КМЕТ НА ОБЩИНА БУРГАС

Свързани статии
"Меден рудник" празнува 100-годишен юбилей Очаква се засилен трафик в цялата страна Честваме 143 години от Шипченската епопея Несебър отблеязва своя празник, кметът поздрави съгржданите си Близо 200 хиляди българи празнуват имен ден на Голяма Богородица Кметът Тихомир Янакиев поздрави съгражданите си за празника на Созопол Почитаме Светите равноапостоли Константин и Елена Онлайн дискотека за празника на Поморие Днес е петият ден от светлата седмица Празнуваме Цветница, но без върбови клонки в църквите
Тагове
юристи празник
Коментари

Още от последните новини